A számmisztika szerint 2023 egy különleges év lesz

-

Az elmúlt néhány év enyhén szólva nagy kihívást jelentett. De 2023-ban a számmisztika egyik legizgalmasabb évébe kezdtünk: a 7-es évbe.

Egész kiskorunk óta tudjuk, hogy a 7-es számnak milyen nagy szerepe van a mesékben: hétpecsétes titok, hétfejű sárkány, hetedhétországra szóló lakodalmak… és még a sejteink is hétévente újulnak me. Nm vitás, hogy a 7-es számnak évszázadok óta különleges jelentősége van, nem csak nálunk, hanem már az ókori társadalmakban is.

Akik esetleg nem ismerik a numerológia évciklusait: minden évnek van egy univerzális témája vagy energiája, amelynek hatásait így vagy úgy mindannyian megéljük.

A számmisztikában 2020 4-es év volt, melynek során újraértékeltük és átalakítottuk a terveinket. Aztán jött egy 5-ös év, a 2021, amely megtanított alkalmazkodni, és újrafogalmazni a szabadság jelentését. Aztán amikor beléptünk a szerelem, a gyógyulás és a kapcsolatok 6-os évébe 2022 jelentős változásokat hozott az emberi kapcsolatainkban. És most itt van 2023… ami felrázza majd a dolgokat.

A 7 év jelentősége a numerológiában

A numerológiában a 7 a legszellemibb szám (ennél szellemibb már csak a 11-es mesterszám). Filozófus és útkereső. Amikor egy 7 éves ciklusban vagyunk, az mindig a spirituális ébredés, a tudásgyűjtés, a magány és a befelé összpontosítás ideje.

Az a nagy kérdés, hogy készen állunk-e az önreflexióra és arra, hogy mélyre elmerüljünk spirituális énünkben. Mert 2023 pontosan erre hív bennünket. Ebben az évben jelentős változásokon megyünk majd keresztül gondolkodásunkban és világlátásunkban. A spiritualitás iránti érzékünk rendkívüli mértékben megnövekszik, és még az is lehet, hogy meggyőződéseinkben is némi változás áll be. Ebben az évben még az is felfedezheti magában a spiritualitást, akitől idáig távol állt.

Így tudunk eligazodni egy 7-es évben

Gondoljunk 2023-ra úgy, mint egy évre, min egy nagy belső takarításra.  A 7-es szám hihetetlen tudásvágyat rejt magában, legyen az spirituális vagy egyéb tudásszomj. A 7 tudja, hogy a válaszokat csak belül találhatjuk meg. Ha elhallgatjuk a körülöttünk lévő zajokat, és megengedjük magunknak, hogy megadjuk magunknak a befelé figyelés lehetőségét, akkor minden kérdésünkre választ kaphatunk.

A globális tudat is nagymértékben megváltozik ebben az évben. Várhatóan még jobban fókuszban kerül a mentális egészség, a spiritualitás és az ezoterikus bölcsességről szóló gondolkodások, és 2023-ban feltárulhatnak a túl sokáig rejtegetett igazságok is. De éppen erre van szükség ahhoz, hogy az emberiség felébredjen végre és megtegye a szükséges elmozdulásokat egy jobb világ felé.

Jó tudni azonban, hogy a 7-es szám nem csak pozitív energiát rejt magában, hanem negatív gondolkodáshoz is vezethet. A 7-es gyakran szem elől tévesztheti a dolgokat, elveszik saját gondolataiban és az egyedüllét vágyában. Ha azon kapjuk magunkat, hogy eluralkodik rajtunk a negatív gondolkodás vagy az aggodalom, állítsuk helyre az egyensúlyt naplóírással, a sétával, meditációval, légzéssel, vagy bármilyen gyógyító módszerrel, amivel azonosulni tudunk.

Sokan ebben az évben ébredünk rá a legnagyobb lehetőségeinkre. Ha meg akarjuk változtatni a világot, azt mindig önmagunkkal kell kezdeni – és ez az év tökéletesen alkalmas a mély belső munkára és bárminek az elkezdésére.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!