A Lush piacra dobja limitált kiadású Stranger Things fürdőbomba-kollaborációját

-

A friss, kézzel készült kozmetikai termékeket gyártó és forgalmazó Lush a Stranger Things nap alkalmából egy limitált kiadású fürdőduót dob piacra.

Stranger Things rajongóknak

A rajongók jól emlékeznek arra, amikor november 6-án először találkozhattak a sorozattal, amely Will Byers eltűnésével kezdődött Hawkinsban, Indianában. A város már rég feladta a keresést, Will barátai azonban tovább folytatták… és felfedeztek egy titokzatos lányt, akiről csupán annyit lehetett tudni, hogy a neve egy szám: Tizenegy. A lány egyedül volt, elképesztő erővel bírt, és valakik vadásztak rá. Tizenegyet semmi sem állíthatta meg a Will utáni keresésben. Ma a Stranger Things rajongói világszerte Stranger Things napként ünneplik a november 6-át, amely különleges alkalmat ad arra, hogy hangot adjanak a sorozat iránti szeretetüknek.

A 2022. november 6-tól, kizárólag az egyesült királyságbeli és észak-amerikai Lush weboldalon megvásárolható The Hellfire Club fürdőduó (£15) lehetőséget ad a rajongók számára, hogy lecsapjanak két limitált kiadású, kézzel készült fürdőbombára, mely a legújabb évad legnépszerűbb motívumait idézi fel, illetve két gyűjthető játékkártyára, amelyek a sorozatban szereplő Dungeons and Dragons játékkal is kompatibilisek.

A D8 fürdőbomba annak a nyolcoldalú dobókockának a 3D-s másolata, amelyet a sorozatban a Hellfire Club a Dungeons and Dragons játékhoz használ. A dobókockán a sorozathoz és a Lush-hoz kötődő számok találhatók: 11 (a természetfeletti képességekkel bíró főszereplőre, Tizire utalva) és 29 (a Lush legelső üzletének címe Poole-ban, Egyesült Királyság).

Gurítsd a D8-at a forró fürdővízbe, és töltsd meg a kádat kétféle színnel, miközben a borsmentás örvények az elméd és a jellemed is élesítik. A fürdőbomba illatát a Lush rajongóinak kedvence, az Intergalactic adja.

A The Rift egy éjfekete fürdőbomba, melynek hasadt felszíne alatt vörösen és narancsosan lángoló tűz lobog. Illata fűszeres és melengető, vízbe helyezve pedig pattog, ropog és örvénylik a leendő világmegmentők körül. Segít ráhangolódni az utolsó évadra, melynek forgatása jövőre kezdődik.

Limitált kiadású, gyűjthető játékkártyák

A HFC fürdőduó két limitált kiadású, gyűjthető játékkártyát is tartalmaz, melyeket olyan Lush-dolgozók terveztek, akik maguk is szívesen játszanak a Dungeons and Dragonszal.

A kollaboráció hivatalosan 2022. november 6-án 11 órakor vált elérhetővé, a Lush app felhasználói azonban már november 5-én 11 órakor korai hozzáférést kaptak az ajándékcsomag megvásárlásához.

A Netflix Stranger Things című sorozata idén tavasszal már a 4. évadával tért vissza. Rajongói az egész világon megtalálhatók; mára pedig a világ eddigi legnépszerűbb angol nyelvű TV-sorozatává vált. 

Melody Morton a Lush Kreatív koncepciókért felelős igazgatója a következőket mondta az együttműködésről:

“Le voltunk nyűgözve a Stranger Things 4. évadjának népszerűségétől, ezért nagyon izgatottak vagyunk az együttműködés miatt, és bízunk benne, hogy a közönségnek is annyira fog tetszeni, mint nekünk.

A fürdőbomba feltalálóiként szeretnénk, ha ez az együttműködés egy kikapcsolódást nyújtó, szórakozással és meglepetésekkel teli fürdőélményt kínálna. Amikor a dolgok furcsának tűnnek, ne szégyellj venni egy fürdőt!”

A Stranger Things sorozatról

Szerelmes levél a 80-as évek klasszikus műfaji filmjeihez, melyek egy egész generációt ragadtak magukkal. A Stranger Things egy izgalmas dráma, amely a látszólag teljesen normális Hawkins városában játszódik Indianában. Miután egy fiú nyomtalanul eltűnik, közeli barátai és családtagjai elkezdenek válaszokért kutatni, közben pedig egy sor kockázatos és halálosan fenyegető eseménybe keverednek. Kiderül, hogy átlagos városkájuk felszíne alatt nem csupán egy természetfeletti rejtély bújik meg, de szigorúan titkos kormánykísérletek is zajlanak itt, sőt egy, a világunkat egy nagy erejű, igen gonosz valósággal összekötő veszélyes átjáró is éppen innen indul. A gyerekek barátsága megmérettetik, az életük pedig egészen megváltozik, ahogyan felfedeznek valami olyat, ami Hawkinst és talán az egész világot is örökre megváltoztatja.

2016-os debütálása óta a Stranger Things mára globális jelenséggé vált, és eddig több mint 65 díjat és 175 jelölést kapott, közte többek között Emmyket, Globen Globe-okat,

Grammyket, SAG-ot, DGA-t, PGA-t, WGA-t, BAFTA-t, Peabody-díjat, AFI Az év műsora díjat, People’s Choice Awards díjat, MTV Movie & TV Awards díjat és Teen Choice Awards díjat, hogy csak a legfőbbeket említsük. Ez a Legjobb dráma kategóriában háromszoros Emmy-jelölést kapott sorozat a Netflix egyik legtöbbet megtekintett programja. A 3. évad eddig 582 millió megtekintési órával rendelkezik, így a Netflix top 10-es listáján a 2. legnépszerűbb angol nyelvű sorozatként szerepel.

A Stranger Things sorozatot a Duffer-testvérek alkották meg, és a Monkey Massacre

Productions, illetve a 21 Laps Entertainment gyártotta. A sorozat ügyvezető producerei a Duffer-testvérek mellett Shawn Levy és Dan Cohen a 21 Laps Entertainmenttől, valamint Iain Paterson és Curtis Gwinn.

Itt a Nagy Dermo Roadshow – Légy a Bőrápolás Szakértő Patikáinak nyertese!

Itt a Nagy Dermo Roadshow – Légy a Bőrápolás Szakértő Patikáinak nyertese!

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!