spot_imgspot_img
spot_img

5 lenyűgöző tetőbár Budapesten

-

Article Top Ad (AdSense)

Sokan szeretünk munka után egy kicsit lazítani, ilyenkor igyekszünk minél különlegesebb helyen eltölteni azt a pár órát, amely gyakran megkoronázza az egész napunkat. A fővárosban számos elegáns tetőteraszról tudjuk megcsodálni a naplementét, a budapesti tetőket, miközben hűsítő koktélt szürcsölgethetünk. Bemutatunk pár közkedvelt, a pesti oldalon található rooftop bárt, ahova még érdemes a nyár végéig ellátogatni.

High Note SkyBár  – Aria Hotel 

1051 Budapest, Hercegprímás utca 5.

A Szent István Bazilika szomszédságában található hotel tetőteraszán, a High Note Sky Bárban az időjárási körülményektől függetlenül, a vendégek nyáron és télen is élvezhetik a páratlan kilátást. Nem csak a szállodában lakókat látják szívesen, 16 órától bárki felugorhat egy italra a panorámateraszra, de esküvői fotózást is érdemes ide szervezni. Amikor a Szex és New York sztárja, Mr Big, azaz Chris Noth Budapesten forgatott, többször is feljött ide lazulni munka után. Ha szeretnénk leülni, akkor 18 órától érdemes asztal foglalni a bár kiemelt részeire, hisz sokan tervezik itt tölteni az estéjüket. Augusztus 20-án Caramel ad élő koncertet 19 órától.

High Note Skybar
High Note Skybar

The Sky Garden Rooftop Terrace  – Mysteri Hotel 

1064 Budapest, Podmaniczky u. 45.

Nem messze Gustave Eiffel remekművétől, a Nyugati pályaudvar szomszédságában bújik meg – a pesti szabadkőművesek egykori székházában kialakított szálloda tetején-, ez hangulatos tetőkert. A dór oszlopok árnyékából rálátunk a vonatokra, és a távolban   budai Vár, a Halászbástya és a Gellért-hegy is feltűnik a budapesti háztetők mögött. A Sky Garden különleges koktélokkal, alkoholmentes italokkal és bárételekkel várja vendégeit. Nem kötelező előre asztalt foglalni. Szívesen tartanak itt céges rendezvényeket, partikat is.

The Sky Garden Rooftop Terrace- Mysteri Hotel
The Sky Garden Rooftop Terrace- Mysteri Hotel

 360 Bár Párizsi Nagyáruház

1061 Budapest, Andrássy út 39.

Az egykori Párizsi Nagyáruház teteje nem csak egy olyan tetőbár, ahonnan   kizárólag a város páratlan látképét tudod élvezni. Hétfőtől csütörtökig, délután 5 órától 24 óráig várják a magaslati levegőre vágyókat, többször élő DJ-vel. Szombatonként a Secret Garden daytime party rendezvényén tovább lehet élvezni a panorámát, a zenét és a koktélokat, délután 2 órától egészen 02 óráig. A programokat a FB oldalukon lehet követni.

360 BÁR
360 Bar – Párizsi Nagyáruház

Intermezzo Restaurant & Roof Terrace  – Hotel President

1054 Budapest, Hold utca 3

A Hotel President a legsokoldalúbb tetőterasz a városban. Télen korcsolyázni lehet rajta, nyáron pedig étteremmé alakul. A kilátás egyedi, a szomszédos Zsolnay cserepekkel díszített Magyar Kincstár színes tetejét látjuk, amelyek mögül előbukkan a Parlament kupolája. Az Intermezzo Roof Terrace könnyű harapnivalókat és grill ételeket kínál, és koktélokkal, valamint alkoholos és alkoholmentes italokkal várja vendégeit. Az idén még három alkalommal szórakozhatunk a Be Massive Horizon Rooftop Partyján, ahova a belépés ingyenes, de asztalfoglaláshoz kötött.

Intermezzo Restaurant & Roof Terrace - Hotel President
Intermezzo Restaurant & Roof Terrace – Hotel President

Paris Rezidencia terasza –  Párisi Udvar Hotel 

 1052 Budapest, Petőfi Sándor u. 2-4.

Tavaly nyáron négy és fél évig tartó felújítás után teljes pompájában újra nyitott a Ferencziek terén álló  luxusszálloda. A nagyközönséget is szívesen látják a hotel passzázsában helyet kapó Párisi Passage Café & Brasserie –ben és a tetőbárban. A Párisi Udvar legfelső emeletén található Paris Rezidencia teraszán augusztus 15-én koktélestet tartanak. ( 22 990 Ft / fő ) A Dunára, a Gellérthegyre néző  páratlan látványhoz zenét is párosítottak, az amerikai származású Bruce Anthony Marshall music sommelier gondoskodik a hangulatról.

Paris Rezidencia terasza – Párisi Udvar Hotel Budapest

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!