spot_imgspot_img
spot_img

4. alkalommal lett Európa legjobbja a „THE LOFT” reptéri utasvárója

-

Article Top Ad (AdSense)

Ismét – immár a negyedik egymást követő alkalommal ítélték a Lexus és a Brussels Airlines „THE LOFT”névre keresztelt, a brüsszeli reptéren található üzleti várjójának az „Európa legjobb reptéri várója” címet.

A rangos díjról maguk az utasvárók vendégei és az utazási ágazat szakemberei szavaznak.

A THE LOFT stílusos kialakítása a Lexus elektrifikált modelljeinek kézműves kidolgozását idézi fel miközben az egyedi utasváró koncepció és a kapcsolódó szolgáltatások továbbra is a luxus legmagasabb szintjét nyújtják az üzleti utazók számára.

A brüsszeli repülőtéren található, a Brussels Airlines és a Lexus által megalkotott és fenntartott THE LOFT elnyerte az „Európa legjobb reptéri utasvárója 2022” címet a rangos World Travel Awards díjátadón. A bejelentésre múlt szombat este, a mallorcai Hilton Hotelben rendezett, vörös szőnyeges gálaünnepségen került sor, amelyen az utazás, a turizmus és a vendéglátás kulcsfontosságú döntéshozói, influencerei és a média képviselői vettek részt. A THE LOFT utasváró 2018-as megnyitása óta minden évben megkapta ezt a rangos elismerést.

A THE LOFT küldetése

Az utazási és turisztikai szakemberek, valamint az ügyfelek által megszavazott rangos díjat immár negyedik éve kapjuk meg, ez pedig igazi elismerés ott dolgozó munkatársaink számára. Ők mindig arra törekednek, hogy vendégeinknek egyedülálló élményt kínáljanak a THE LOFT-ban, még a kihívásokkal teli körülmények között is. A legmagasabb minőséget képviselő partnereinkkel közösen mindig is az volt a küldetésünk, hogy a vendégeink úgy érezzék, minden nap gondoskodnak róluk. Köszönet a csapatnak és minden érintett partnernek lenyűgöző elkötelezettségükért ügyfeleink előtérbe helyezése kapcsán.” – fogalmaz Peter Gerber, a Brussels Airlines vezérigazgatója.

„Ez a díj igazi elismerés a THE LOFT számára, amely a márkánk „tapasztalja meg a lenyűgözőt” ígéretének kézzelfogható kifejeződése.” – teszi hozzá Pascal Ruch, a Lexus Európáért felelős alelnöke. „A belga kreativitás és a japán Omotenashi vendégszeretet keverékével az utasváró páratlan vendégélményt biztosít az üzleti utazók számára. A THE LOFT egyben globális luxus-életstílus márkaként való folyamatos terjeszkedésünket is jelzi, hiszen az általa bemutatott dizájn, kidolgozottság és kényelem tükrözi legújabb elektrifikált Lexus modelljeink minőségét – mint például a tisztán elektromos RZ és a hibrid vagy plug-in hibrid RX prémium SUV.” – teszi hozzá.

Ikonikus Lexus dizájnelemek jellemzik a környezetet

A több mint 2000 m2 alapterületű utasváró jellegzetes hangulatú területekre oszlik, beleértve a központi bárt, a kényelmes ülőhelyeket és a személyes teret biztosító részeket, amelyek kiválóak azok számára, akik útközben is dolgoznának. Ikonikus Lexus dizájnelemek jellemzik a környezetet, beleértve a Lexus jellegzetes hűtőrácsának részleteit, a Lexus könyvtárat és a Mark Levinson audiorendszert. Amikor belépnek a THE LOFT utasváróba, a vendégeket személyes fogadtatás várja, mint például a névre szóló üdvözlés és a hagyományos meleg Oshibiri törölközők.

Pihenhetnek a digitális újságok széles skálájával a Lexus LS-hez hasonló shiatsu masszázsfotelekben, élvezhetik az extra-szenzoros Grohe zuhanykabinokat, vagy frissítően szunyókálhatnak egy csillagfényes mennyezettel rendelkező hálószobában, mielőtt megkóstolnák az olyan finomságokat, mint például a Neuhaus maître csokoládé. A brüsszeli repülőtér THE LOFT várója a Tokióban, Dubajban és New York-ban található, díjnyertes INTERSECT BY LEXUS terekből merít inspirációt. Az új repülőtéri váró koncepcióját a Lexus formatervezés, luxus és a hagyományos japán omotenashi vendégszeretet iránti elkötelezettsége határozza meg. A márka alkalmazottjai minden nap reggel 5 és este 9 óra között várják a vendégeket.

Karácsonyi hangulat a felhők felett

A gyilkos járat: Érdekességek Japánról két órában

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!