spot_imgspot_img
spot_img

13 motiváló idézet a sport nagyágyújától

-

Article Top Ad (AdSense)

David Beckham a világ egyik leghíresebb labdarúgójaként mindent elért, amiről csak álmodott. Íme néhány gondolat egy nagyszerű sportembertől, amelyek segítenek abban, hogy jobban megismerjük őt…

David Beckham az egykori angol labdarúgó a világ egyik leghíresebb focistája. Profi pályafutását 17 évesen kezdte a Manchester United csapatában, amellyel aztán hatszoros Premier League, kétszeres angol kupa és Bajnokok Ligája győztes lett. 2003-ban igazolt a Real Madrid csapatába, 2007-től az amerikai LA Galaxy játékosa, 2009 és 2010-ben az AC Milannál kölcsönjátékos. Húszéves pályafutását 2013-ban a Paris Saint-Germain csapatánál zárta. Futball karrierje során a világ leggazdagabb labdarúgói közé sorolták. Számtalan kampány reklámarca lett, milliók tekintik példaképüknek. Victoria Beckhammel 24 éves házasok, négy gyermekük van, és ma ünnepli 48. születésnapját.

„A szüleim mindig nagyon szigorúak voltak velem, és a megfelelő hitet adták nekem az emberekkel való bánásmódhoz – ezt igyekszem átadni a saját gyerekeimnek is.”

„Minden vallást tisztelek, de nem vagyok mélyen vallásos. Azonban igyekszem helyesen élni az életet, tisztelve másokat. Nem részesültem vallásos nevelésben, de hiszek abban, hogy van valamilyen felsőbb erő, ami gondoskodik rólunk.”

„Minden helyzet formál rajtam és megváltoztat.”

„A karrierem során sok mindent megnyertem és sok mindent elértem, de a legnagyobb eredményem a gyermekeim és a családom. Számomra az a legfontosabb, hogy jó apa és jó férj legyek és kapcsolódni tudjak a családomhoz.”

„Nagyon makacs ember vagyok. Azt hiszem, ez sokat segített a karrieremben. Biztos vagyok benne, hogy időnként akadályozott is, de nem túl sokszor. Tudom, ha teszek valamit azért, amit szeretnék – még ha az emberek azt is mondják, hogy nem tudom megvalósítani – akkor is képes vagyok elérni.

„Az önbizalomhiány nehéz időszakait nekem is meg kellett élnem. Kemény munka volt, de átvészeltem.”

„Soha semmit nem csinálok félvállról. Továbbra is keményen fogok dolgozni, és mindent megteszek, hogy sikeres legyek, bármit is csinálok.”

„Igazából soha senki nem adott nekem stílustanácsot. Azt hordok, amit akarok, és nem számít, hogy mások mit gondolnak.”

„Van egy kényszerbetegségem: mindennek egyenes vonalban vagy mindennek párban kell lennie.”

„Inkább legyen három igazán jó barátom, mint húsz jó barátom.”

„Nagyon fontos, hogy legyen jómodorunk, és úgy bánjunk az emberekkel -legyen szó az élet bármely területéről – ahogyan bánni kell velük.”

„Ha gyerekeid születnek, azonnal felnősz. A gyerekvállalás megváltoztatja a világot.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés

„Ne légy olyan, mint a legtöbb ember. A legtöbb ember feladja az álmait.”

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!