spot_imgspot_img
spot_img

Új, átfogó szolgáltatási programot indít CITROËN

-

Article Top Ad (AdSense)
 •  A Citroën új átfogó programja, a Citroën Citizen Services® a jelenkor kihívásait is figyelembe véve a zavartalan és felelősségteljes mobilitást biztosító szolgáltatások egész sorát kínálja.  

 • A Citroën Advanced Comfort® programot kiegészítő kezdeményezés azt bizonyítja, hogy a márka a fedélzeti kényelem biztosításán túl is elkötelezett ügyfelei jólléte mellett. 

 • A Citroën Citizen Services® minden eddiginél zavartalanabb autós élményt kínál, és felelősebb és átgondoltabb viselkedésre ösztönöz, függetlenül attól, hogy a karbantartási teendőkről, a járművezetésről, a gépjármű biztosításáról, az utazások megtervezéséről vagy az elektromos autók feltöltéséről van-e szó.  

 • A Citroën Citizen Services® program keretében az ügyfelek életét megkönnyítő és az újrahasznosítható alkatrészek használatát elősegítő további innovatív szolgáltatások bevezetése várható. 

A jelenkor kihívásait szem előtt tartva a Citroën túl kíván lépni a fizikai értelemben vett kényelmen. Az innovatív szolgáltatásokat nyújtó Citroën Citizen Services® programon keresztül zavartalan és felelősségteljes autós élményt kínál. 

„A Citroën méltán híres az ügyfeleket kimagasló fedélzeti kényelemben részesítő Citroën Advanced Comfort programjáról. Mostantól ezt a törődést minden olyan elemre kiterjesztjük, amely valamilyen módon megkönnyíti egy hagyományos meghajtású vagy egy elektromos gépjármű használatát – nyilatkozta Laurent Barria, a Citroën marketing- és kommunikációs igazgatója. – A Citizen a mobilitás elérhetőbbé, felelősségteljesebbé és stresszmentesebbé tételére irányuló törekvésünket tükrözi. Elkötelezett célunk, hogy az ügyfelek komfortérzetét növelő új szolgáltatásokon és élményeken keresztül, valamint a mobilitási lábnyomukkal is törődő elkötelezett hozzáállásunkkal egyszerűbbé tegyük ügyfeleink életét.” 

A Citroën Citizen Services® névre hallgató kibővített szolgáltatási portfóliónak köszönhetően az ügyfelek garantáltan átélhetik a nyugodt és felelősségteljes közlekedés élményét.  

mobil alkalmazások applikációk
„Fotó: Envato Elements”

A GÉPJÁRMŰ TELJES ÉLETTARTAMA ALATT IGÉNYBE VEHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK 

A Citroën a gépjárművásárlás teljes folyamatán, majd a gépkocsi teljes élettartamán keresztül őrangyal módjára segíti az ügyfeleit. Teljes körű szolgáltatáskínálatával – a tanácsadás, a felelősségvállalás, a nyugalom és a széles körű hozzáférés előtérbe helyezésével – megkönnyíti a mindennapokat, egyszerűbbé teszi a gépjárművel kapcsolatos teendőket, és erősíti az ügyfelek márkába vetett bizalmát. 

A 2016-ban bevezetett CITROËN ADVISOR szolgáltatásnak köszönhetően az ügyfelek teljesen átlátható módon 5 csillagos skálán történő értékeléseket és hiteles fogyasztói véleményeket olvashatnak az ügyfélút bármely szakaszáról. Eddig több mint 500 000 értékelés érkezett a világ legkülönbözőbb pontjain élő Citroën-ügyfelektől.   

A vezetői stílushoz igazodó biztosítás:
 • A Citroën a telematikai egységgel felszerelt gépjárművek tulajdonosai számára egy a Stellantis Insurance által kidolgozott internetalapú biztosítást kínál, melynek díja a járműhasználat során szerzett adatok alapján csökkenthető.
Nyugalom az utazások és a Citroën gépjárművet érintő karbantartási műveletek kapcsán igénybe vehető szolgáltatások révén 
 • MY CITROËN ASSIST: éjjel-nappal rendelkezésre álló Citroën assistance szolgáltatás és helyzetbeméréssel egybekötött sürgősségi segélyhívás (például légzsák kinyílása esetén). 
 • ON LINE BOOKING: egyszerű online időpontfoglalás a kívánt szervizben közvetlenül a My Citroën alkalmazáson keresztül. 
 • 24/7 SZOLGÁLTATÁS*: a jármű tetszőleges időpontban történő leadása és átvétele egy automata terminál segítségével. 
 • PICK-UP & DELIVERY: egy Citroën-sofőr házhoz jön a gépjárműért, és a karbantartás végeztével vissza is hozza azt.  
 • VIDEOCHECK: ha a szervizben hagyott gépjármű javítása közben további beavatkozás szükségessége merül fel, az ügyfélnek egy magyarázattal szolgáló videofelvétel és részletes árajánlat küldhető. Ez tovább növeli az átláthatóságot és a bizalmat, amit az ügyfelek 95%-a hálával fogad.  
 • MAINTENANCE E-BOOK: a My Citroën alkalmazásnak köszönhetően az ügyfél egy nem papíralapú karbantartási füzettel rendelkezik. Figyelmeztetést kap például, amikor elérkezett az időszakos átvizsgálás ideje, és a korábbi karbantartásokról vezetett nyilvántartást is megtekintheti. 
 • SERVICE ON WHEELS: egyes országokban (például Indiában) a szervizhálózat kiegészítéseként mobil szerviz siet az ügyfél által megjelölt helyre. 
A gépjármű karbantartásához szükséges alkatrészek jobb hozzáférhetősége (a gépkocsi korától függetlenül) 
 • KÖNNYEBB HOZZÁFÉRÉS A BONTOTT JÁRMŰVEKBŐL SZÁRMAZÓ EREDETI ALKATRÉSZEKHEZ. Ez a szolgáltatás egy speciális weboldalon alapul, amelyen az ügyfelek rákereshetnek és megvásárolhatják a javításhoz szükséges alkatrészeket, melyeket házhoz is szállítanak számukra.
elektromos autó
„Fotó: Envato Elements”

AZ ELEKTROMOS MODELLEKNEK SZÓLÓ SZOLGÁLTATÁSOK 

Az energetikai átállás elkötelezett szereplőjeként a Citroën számos olyan megoldást kínál az ügyfelei számára, amelyek egyszerűvé és stresszmentessé teszik az elektromos közlekedés még sokak számára új élményét. Ezek a szolgáltatások az utazás megtervezését, a töltőpontok keresését és a töltés kifizetését, a hagyományos meghajtású járművek alkalmi bérlését, a plug-in hibrid modellek használatához nyújtott segítséget vagy az újrahasznosításnak kedvező célzott szolgáltatási szerződéseket egyaránt magukban foglalják.  

Nyugalom a mindennapos használatot segítő szolgáltatásoknak köszönhetően 
 • HOZZÁFÉRÉS A Free2Move eSolutions OTTHONI ÉS NYILVÁNOS TÖLTÉSI SZOLGÁLTATÁSAIHOZ, melyek segítenek az ügyfeleknek megtalálni a legjobb töltési megoldásokat otthon és útközben egyaránt. 
 • UTAZÁSTERVEZŐ (TRIP PLANNER): nélkülözhetetlen útvonaltervező eszköz, mely a My Citroën alkalmazáson keresztül segít megtervezni az utazását, hogy minden probléma nélkül eljusson oda, ahova szeretne.
Lehetőség az alkalmi igények kielégítésére 
 • HAGYOMÁNYOS MEGHAJTÁSÚ JÁRMŰVEK ALKALMI BÉRLÉSE: A franciaországi ë-C4-tulajdonosok a kétéves garanciális időszakban hét napos időtartamra (például évente két hosszú hétvégére) benzines vagy dízelmodellt bérelhetnek, ha például átmenetileg sokoldalúbb használatra van szükségük, mert olyan vidékre utaznak, ahol nincs igazán jól kiépítve a nyilvános töltőhálózat. A szolgáltatás Európán belül 2023-ban az összes elektromos Citroën gépjárművön bevezetésre kerül. (2022-es újdonság)  
 • A karbantartási szerződéssel rendelkező villanyautó-tulajdonosok a szerződés időtartama alatt évente egy hétig ingyenesen vehetik igénybe a szolgáltatást. Ezt követően díj ellenében még egy hétre előfizethetnek
Az elektromos gépjárművek felelős karbantartása 
 • FENNTARTHATÓ ÉS FELELŐS MEGOLDÁSOKON ALAPULÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSEK: Elektromos járművel rendelkező ügyfelei számára a Citroën olyan szolgáltatási szerződést kínál, mely – amikor csak lehet – a gyártó által jóváhagyott újrahasznosított vagy gyári technológiával újragyártott alkatrészek használatát részesíti előnyben. Az eljárás az alkatrészek minél szélesebb körű újrafelhasználását és ezáltal a karbantartással járó szén-dioxid-kibocsátás csökkentését célozza.  
A plug-in hibrid modellek optimális használata 
 • PHEV PLUG-IN EMLÉKEZTETŐ: segít, hogy a legtöbbet tudja kihozni plug-in hibrid autójából azáltal, hogy emlékezteti az akkumulátor feltöltésére, ha nem végzi elég rendszeresen. 
 • PHEV CONNECT: a céges ügyfeleknek kínált – egy évig ingyenes – szolgáltatás elemzi a flottajárművek használatára és töltésére vonatkozó adatokat, ami alapján a flottakezelők plug-in hibrid járművük hatékonyabb használatára tudják ösztönözni a felhasználókat, és csökkenteni tudják a járműpark fogyasztását és CO2-kibocsátását. 
 • PHEV REWARD PROGRAM: a plug-in hibrid autóval rendelkező ügyfél a jármű töltésekor minden egyes alkalommal jutalompontokat kap, melyeket később a jármű ingyenes nyilvános töltésére vagy vasúti utalványokra fordíthat. (bevezetés 2023-ban) 

„A Citroën Citizen Services® programmal gyökeresen új tapasztalatokkal gazdagítjuk ügyfeleinket azáltal, hogy különleges figyelmet fordítunk rájuk, és a márka védjegyének számító nyugalom és biztonság élményét kínáljuk – folytatja Laurent Barria. – Noha a „Citizen” szolgáltatáscsomag már most is nagyon széles körű, ez még csak a kezdet. A Stellantis csoport biztonságos és felelősségteljes mobilitásra irányuló küldetésével összhangban a Citroën valamennyi modelljére nézve és mindannyiunk életét megkönnyítendő, a jövőben még elérhetőbb, innovatívabb és fenntarthatóbb mobilitási szolgáltatásokat fog kínálni.”    

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!