spot_imgspot_img
spot_img

Repüljünk olyan városokba, ahol a szórakozás soha nem ér véget

-

Article Top Ad (AdSense)
Manapság egyre többen mozdulnak ki a fapados járatoknak köszönhetően akár egyetlen hétvégére is. Ezt korábban hazánkban maximum a Balatonig tettük meg, viszont egy ideje szó szerint kitárult előttünk a világ. Ezért nem csak olcsón, de igazán rugalmasan járhatjuk be a környező országok legizgalmasabb helyeit. Melyek azok a városok, ahová egész évben igazán megéri utazni?

London – a meglepetések városa

Londonnak számos előnye akad, amennyiben egy igazán színes és vibráló helyet szeretnénk felkeresni. Egyrészt rendkívül közel van, vagyis repülővel két órán belül már elérjük a várost. Másrészt az olcsó repjegyeknek köszönhetően szinte bármikor „átugorhatunk” Londonba, ráadásul egész évben. Az időjárásra ugyanis igazán nem lehet panasz. Igaz, hogy London nem éppen a napsütéses kék egéről híres, viszont cserébe nagyon is élvezhető nyarakat és enyhe teleket kapunk. Ezért egész évben nyugodtan pihenhetünk pár napot ebben a világvárosban, ahol sosem áll le a nyüzsgés, és mindig történik valami szokatlan. Londonban biztos, hogy még sokadjára sem fogunk unatkozni. Ha már láttunk minden ismert látványosságot, még mindig bőven lesz min elámulnunk. Felfedezhetjük a millióféle kultúra által kínált ízletes étkeket és csodás portékákat, amelyeket London számos piacán megtalálhatunk, vagy épp elmerülhetünk a város történelmi és filmes múltjában is. Ki ne akarna például tenni egy Harry Potter ihlette sétát, vagy borzongani kicsit London ódon, szellemjárta épületei között?

Csatolmány:
london-red-bus-in-motion-2021-08-29-10-28-34-utc.jpg

Barcelona – katalán fieszta egész évben

Barcelona azoknak kifejezetten ajánlott, akik a mediterrán életérzést szeretnénk magukénak tudni egész évben. Az időjárás itt télen és nyáron is tökéletes arra, hogy kicsit belecsöppenhessünk a szűnni nem akaró fieszta pillanataiba. Merthogy Barcelona pont ilyen. A fővárosban az év minden hónapjára jut valami pezsgő program, ahol színek, illatok és isteni étkek adják vissza az igazi mediterrán szellemiség által átjárt országot. Barcelona nyáron forró, télen pedig remek hőmérséklettel vár minket. Ha pedig mindez nem volna elég a Barcelona repjegy kifejezetten olcsó árakat jelent, amelyet azonnal le is foglalhatunk az eSky oldalán. Az eSky.hu ráadásul nem csak az olcsó repülőjegy keresésben jár élen. Különféle érdekességekről olvashatunk, jegyeket vásárolhatunk már előre a város legjobb programjaira és látnivalóra, valamint a szállást is azonnal megkereshetjük, és persze foglalhatjuk. Vagyis az eSky oldalán minden fontos részletet elintézhetünk pár kattintással, természetesen nem csak Barcelonába.

Dubai – ha valami igazán különlegeset keresünk

Természetesen pezsgő helyeket nem csak Európában találunk. Sőt akkor kezdődik a kaland csak igazán, ha elhagyjuk az ősi kontinenst, és egy teljesen más világot veszünk célba szó szerint. Dubai esetén egy különösen igaz. Az Egyesült Arab Emírségek egyik fővárosa elképesztő modernitásával és gazdagságával olyan látvány- és élményvilágot nyújt, amit nehéz felülmúlni. Csodás felhőkarcolók, végtelen mennyiségű arany és luxus várja azokat, akik szeretnének valami igazán szokatlant látni. Dubai sosem alszik. Éjjel és nappal is pezsgő, fénylő élet várja az odalátogatókat, és ha jól keresünk, például használjuk az eSky oldalát, akkor a repjegy Dubai tekintetében sem lesz túlságosan húzós árban.

Csatolmány:
dubai-2022-11-02-16-22-03-utc.jpg

Szingapúr – mintha másik dimenzióba lépnénk

A városállam olyan elképesztő, a természettel összhangban álló épületeiről híres, amihez hasonlót még csak nem is láthatunk máshol. Már a repülőtere is maga a megtestesült álom, nem mellesleg a világ egyik legmodernebb városáról van szó, amely egyben az egyik leggazdagabb is. Szó szerint másik világ az egzotikus élményeket keresőknek.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!