spot_imgspot_img
spot_img

Örökké fiatalon a Carolina Herrera termékeivel

-

Article Top Ad (AdSense)

2022. nyarán a Carolina Herrera márka a 212 VIP illatok rajongóinak egy-egy limitált csomagolású kiadással kedveskedik. A kollektorok üvegein és külső csomagolásán is egy nagy mosolyú SMILEY figura jelenik meg, ezzel is ünnepelve az ikonikus mosolygó arc 50. születésnapját.

És hogy miért ezt a motívumot választotta a márka?

A Carolina Herrera 212 illatvonal a „brand of happyness”, a fiatalság, vidámság tökéletes képviselője.

A limitált kiadás a dacoló optimizmust, a pozitív lázadás, a „örökké fiatalság” (we will forever young) érzését, a mindig vidámság életérzését született kifejezni. Találj alkalmat a mosolygásra! 

Az kollektorok – a 212 VIP Rosé és 212 VIP MEN – illatai az eredeti illatokkal megegyezőek, új, vidám köntösbe öltöztetve.

A 212 VIP Black Men egy aromás illat férfiaknak. Fő illatjegyei: vérnarancs, gyömbér, bors, levendula, vanília, mandula.

A 212 VIP ROSÉ Smiley virágos illat. Fő jegyei a mandarin, ibolya, fekete ribizli, levendula, rózsaolaj, pacsuli.

 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!