spot_imgspot_img
spot_img

Online színpadon mutatkozik be a Z Style kollekció

-

Article Top Ad (AdSense)

Különleges, online kifutón mutatkozik be három népszerű hazai divatmárka és a Samsung a fenntarthatóság és tudatosság jegyében, mobiltelefonon tervezett, közös kollekciója. Az élő adásban a művészek Csalár Bence divatszakértőnek mesélnek majd az élményeikről és közösen mutatják be az elkészült darabokat. A szemfüles nézők a közvetítésben elrejtett kóddal meg is nyerhetik a pulóvert, a táskát vagy a sálak egyikét. A Samsung és a Kata Szegedi, az Anna Amélie és a VYF márkák közös bemutatója élőben megtekinthető a vállalat Facebook oldalán, 2021. október 28-án, 18 órától. 

A közel egyhónapos kihívás alatt a három magyar divatmárka alkotói a Galaxy Z Fold3 5G telefonok és az S Pen Fold Edition segítségével tervezték meg a Z Style kollekció egyedi darabjait. A márkák rajongói az Instagramon a színfalak mögé is bepillanthattak, ötleteikkel és reakcióikkal pedig a tervezés folyamatát is alakíthatták. A pulóver így kapott zöld árnyalatokat és kapucnit, de az Anna Amélie Studio Tote táska mintáit is a követők által küldött emojikból inspirálódva rajzolta meg a művész, a VYF sáljain pedig a rajongók kedvenc helyszíneinek koordinátái köszönnek vissza. A tervezési folyamat után az elkészült Z Style kollekciót élő műsorban, széles közönség előtt mutatják be, ahol Csalár Bence, műsorvezető beszélget majd a dizájnerekkel. 

A beszélgetést egy külön az eseményre berendezett, látványos stúdióból közvetítik, ahol a tervezők a megosztják egymással és a nézőkkel a tapasztalataikat a környezet terhelését csökkentő alkotási módokról, a tudatosságról, a sokféleképpen hordható ruhákról vagy épp a többféle módon alkalmazható eszközök előnyéről a tervezés és a vállalkozásfejlesztés területén. 

Az adás második felében a követők is bekapcsolódhatnak és kommentben tehetik fel kérdéseiket, amelyekre a tervezők és Bence élőben válaszolnak. A közvetítés azonban nem csak a gyönyörű kollekció és a művészek jelenléte miatt lesz izgalmas. A Samsung egy játékkal is készül az élesszemű követőknek, akik akár az egyik Z Style darabot is megnyerhetik. Az élő show alatt különböző számok jelennek majd meg a képernyőn, aki mindet észreveszi és az adás végén kommentben beküldi, megnyerheti a Kata Szegedi unisex pulcsit, a két VYF kendőt vagy az Anna Amélie táskát. 

„Nagyon várom a bemutatót, rendkívül kíváncsi vagyok a kollekcióra. Mindhárom márka stílusát imádom, így biztos vagyok benne, hogy izgalmas darabok várhatók. Nagyon örültem, hogy a Samsung felkért, hiszen a hazai divat, és azon belül is a tudatos megoldások igazán közel állnak hozzám – mondta el Csalár Bence, divatszakértő és -kutató, az est házigazdája. Számomra is érdekesek az olyan, technológiára épülő megoldások, amelyek egyszerre hordoznak előremutató megoldásokat, miközben bizonyos szempontból tudatosságra is edukálják a közönséget. Úgy gondolom, hogy az itt elkészült különleges és limitált magyar tervezői kreációk egytől egyig azt méltatják, hogy micsoda lehetőségek rejlenek a szemünkben, a telefonunkban, ha élünk velük.”

„Izgalmas hónapon vagyunk túl, a Z Style kollekció tervezése alatt különleges művészeket ismerhettünk meg, akik mind képesek voltak egyedit alkotni a Galaxy Z Fold3 5G készülékekkel. Nagy öröm számunkra, hogy ezeket a gyönyörű darabokat az élő eseményünkön végre mindenki megismerheti – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. A bemutató önmagában is izgalmas technológiai megoldásokat rejt magában, hiszen a látványos környezetben a beszélgetés mellett párhuzamosan nyereményjátékkal is készültünk. Reméljük, mindenkire annyira inspirálóan hat majd ez a kollekció, mint ránk és megmutatja, hogyan élhetünk tudatosabban olyan apró megoldások segítségével, mint például egy sokoldalúan használható ruhadarab vagy okoseszköz.”

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!