spot_imgspot_img
spot_img

Norvégiából érkezik az év legcukibb karácsonyi filmje

-

Article Top Ad (AdSense)

A téli ünnepi időszak nem csak ránk, de a filmkészítőkre is gyakran inspirálóan hat. És valljuk meg őszintén, néha jólesik a karácsonyi rohanás közben egy kis időre megálljt parancsolni magunknak, hogy egy szellemes ünnepi filmmel hangolódjunk az előttünk álló időszakra. Valami hasonlót sejtet a magyar mozikba december 22.-én érkező Teddy mackó karácsonya címre keresztelt családi film is.

A történet egy norvég kisvárosban játszódik, ahol a film főszereplője, Mariann egy karácsonyi vásárban felbukkanó plüssmackóra lesz figyelmes. A kis szőrős teremtmény azonban különlegesebb, mint az elsőre bárki is gondolná. Teddy mackó ugyanis egy élő plüssfigura, aki az ünnepek közeledtével csupán egy szerető családra vágyik.

A film előzetese egy egyszerű, kedves történetet sejtet, ízlésesen elkészített animációval fűszerezve. Ennek láttán pedig aligha akad olyan ember, akinek ne görbülne mosolyra a szája. A rendezői székben az az Andrea Eckerbom foglal helyet, aki jártas már a karácsonyi filmek frontján, hiszen a 2019-ben debütált Az elfeledett karácsony című alkotást is ő dirigálta.

A Teddy mackó karácsonya 2022. december 22.-étől látható országszerte a mozikban.

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!