spot_imgspot_img
spot_img

Minek köszönhetik a térd felett érő csizmák a népszerűségüket?

-

Article Top Ad (AdSense)

Vannak legendás lábbelik a cipővilágban, amik most és egykor is arattak. A térd felett érő csizmák pontosan ebbe a kategóriába tartoznak, bár meg kell hagyni, mindenkinek nem állnak jól. De akkor vajon minek köszönhető ez a globális méretű rajongás?

Egyszerűen szexi!

 

Kereshetnénk millió érvet, ami a combcsizma mellett szól, és nagyon valószínű, hogy találnánk is. De az, ami a legtöbbet nyom a latba, vitathatatlanul a szexi kisugárzás. Eleve az a tény, hogy a csizma térd felettig ér, nagyban kihangsúlyozza a lábakat. Ez már önmagában szexi végeredményt borítékol. Ha pedig ehhez a szett további részei is hozzájárulnak, akkor végképp adott az ellenállhatatlan végeredmény. Extravagánsnak egyébként alapjáraton nem mondható ugyan, de azért nem is sorolható a mindennapi lábbelik népes családjába. Van benne valami, ami igazán különlegessé varázsolja. Tán pont a bátorság, ami kezdetben elkél a viseléséhez, mert ez az a csizma, amiben képtelenség észrevétlennek maradni.

Julia Roberts írta bele a lábbelik történelmébe ezt a fazont, bár azért meg kell hagyni, a Micsoda nőben szerepelve extra magas, lakk változatban több volt, mint vagány. Nem csoda, hogy olyan sokan, a CCC sokszínű választékában látva ezt a típust, rögtön a filmcsillagra asszociálnak. De azért megnyugtatunk mindenkit: azt a fajta merészséget, amit Julia akkor és ott, a filmvásznon képviselt nem kell átemelni a hétköznapokba. Bőven akadnak olyan variációk, amik a mindennapok részévé tehetőek.

Mit mivel célszerű kombinálni?

A térd felett érő csizmák kedveltségét vélhetően az is okozza, hogy nagyszerűen kombinálhatóak egyéb stílusokkal. Például aki szeretné egy kicsit lazítani a lábbeliből áradó extraságot, az egy oversize pulcsival felszerelkezve ezt nem is akármilyen vonzó végeredménnyel megteheti. Ez a szett egyensúlyt közvetít, mégsem megszokott, sablonos módon, azaz a hétköznapi nyüzsgésben kellően különleges társításnak mondható.

Na, de itt még nincsen vége. Ugyanis, ha a pulóver kellően hosszú, akkor nadrágra nincs is szükség, elég egy leggings vagy vastag harisnya. Ha a pulcsi rövidebb, akkor egy szűk farmerrel máris feltehető a pont az i-re. És akkor ez csak egy az ellenállhatatlan variációk közül.

Kinek áll jól ez a fazon?

A combcsizma, ahogy arra fentebb is utaltunk, vitathatatlanul nem ajánlható mindenkinek. A CCC online felületén ugyan könnyű végignézni a felhozatalt, viszont a személyes tapasztalásnál aligha akad meggyőzőbb mellette, vagy ellene érv. A CCC üzleteiben nem jelenthet problémát a próbálás.

Nagy általánosságban kijelenthető, hogy a pazar adottságokkal rendelkező hölgyek első számű viselete ez a modell. A hosszú lábú nőknek megadatott az a kegy, hogy van mit kihangsúlyozniuk. Akinek a bájai nem ezen a területen összpontosulnak, annak meglehet, nem ez lesz az a modell, ami a nagybetűs igazi. De, ahogy az életben mindig, az univerzális kijelentések helyett a legjobb a személyes válaszokat megtalálni, azaz próbálni, és meglátni, hogy vajon egyénileg melyik igazság érvényes. Ráadásként a megjelenés nem minden, mert a komfort megléte is kulcsfontosságú, aminek hiányában pusztán az esztétikum nem eléggé fajsúlyos előny.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!