spot_imgspot_img
spot_img

Megnyitott az első budai Peek & Cloppenburg

-

Article Top Ad (AdSense)

Az Arena Mall után a főváros legújabb bevásárlóközpontjában, az Etele Plazában nyitotta meg második magyarországi üzletét a Peek & Cloppenburg. A düsseldorfi és bécsi székhelyű családi vállalat Európa egyik vezető, többféle márkát értékesítő divatáruházlánca, amely a kontinens 15 országában több mint 140 üzlettel működik, hazánkban pedig 2007 óta van jelen. Az új budapesti üzlet, amely két szinten, csaknem 4000 négyzetméteren várja a vásárlókat, közel 40 főt foglalkoztat majd. 

Habár a Peek & Cloppenburg is megérezte a pandémia negatív gazdasági hatásait, a vállalat vezetői továbbra is hisznek a helyhez kötött kereskedelemben, és pozitívan tekintenek a jövőbe: ezért is nyitják meg első budai üzletüket a főváros legújabb bevásárlóközpontjában, a szeptember 17-én megnyíló Etele Plazában. A kétszintes üzlet újdonsága, hogy az eddigi tematikus elrendezéssel ellentétben külön szintet kap a férfi és a női ruházat. A Peek & Cloppenburg több mint 130 nemzetközi és saját brand kiemelt forgalmazójaként Európa egyik vezető, többféle márkát értékesítő divatáruházlánca. A társaság hazánkban is forgalmazott, legnépszerűbb brandjei között megtalálható a Boss, Tommy Hilfiger, Pierre Cardin valamint Jake*s, az új üzletben pedig Adidas, Champion, Nike, valamint Ellesse termékeket is értékesítenek majd.

„Az év első hónapjaiban tapasztalt forgalomkiesést nehéz lesz teljes mértékben kompenzálni, de ennek ellenére a 2020-as évhez képest az eladásaink növekedésére számítunk az idén. Ebben az összefüggésben a Peek & Cloppenburg nemcsak a többcsatornás koncepció továbbfejlesztésére koncentrál, hanem a terjeszkedésre és a helyhez kötött kereskedelemre is” – mondta Paul Pörtner, a Peek & Cloppenburg Ausztriáért és a kelet-európai piacokért felelős kereskedelmi igazgatója.  

A most megnyíló üzletben közel 40 főt foglalkoztat majd a márka. A Peek & Cloppenburgnak a közösségi médiában levezényelt kreatív toborzó kampányok segítségével keresztül sikerült felhívni a figyelmet a cég régre nyúló hagyományaira, amely biztonságot és lojalitást jelent az alkalmazottainak. „Sikerült egy profi, motivált és magasan képzett kollégákból álló csapatot összeállítanunk, így immár semmi sem akadályozza új üzletünk sikeres elindítását. Nagyon örülünk, hogy egy újabb budapesti üzlet megnyitásával folytathatjuk bővítési terveink megvalósítását” – tette hozzá Paul Pörtner.

Az új Peek & Cloppenburg az Etele Plazában ünnepi nyitóhétvégével és 20% kedvezménnyel várja törzsvásárlóit, de a kedvezmény igénybevételéhez szükséges törzsvásárlói kártyát a helyszínen is ki lehet váltani. 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!