Krúbi és a Carson Coma is esélyes a magyar előadói díjra!

-

Ismét elérkezett az idő, hogy az európai zenerajongók szavazataikat latba vetve kifejezzék elismerésüket kedvenc zenészeik iránt. Az MTV Europe Music Awards-on idén is megannyi fantasztikus előadó száll versenybe az adott kategóriák legjobbjaként járó díjakért, amelyeket a csatorna november 13-án, a németországi Düsseldorfban oszt majd ki. A magyar jelöltek között olyan előadókért izgulhatunk, mint Krúbi, a Carson Coma, Beton.Hofi, Elefánt és Дeva. A legjobb előadó díjáért pedig olyan csúcskategóriás sztárok szállnak versenybe nemzetközi szinten, mint Adele, Beyoncé, Harry Styles, Nicki Minaj, ROSALÍA és Taylor Swift.

Az MTV EMA minden évben egy felejthetetlen gála keretén belül ünnepli meg a zenei színpadok legjobbjait. Tavaly Budapest volt a házigazdája a nemzetközi eseménynek, novemberben pedig Düsseldorfban rendezik a könnyűzene európai ünnepét, így Németország immáron 6. alkalommal ad otthont a díjátadónak. 

MTV díjátadó
Beton.Hofi

Idén Harry Styles büszkélkedhet a legtöbb jelöléssel, hiszen összesen hét díjra várományos – többek között a Legjobb előadó, a Legjobb dal, és a Legjobb videoklip kategóriákban esélyes. Taylor Swift szorosan követi őt hat kategória jelöltjeként, a Legjobb előadó, Legjobb pop előadó és egy új, a Legjobb longform videó kategóriájában. Nicki Minaj és ROSALÍA egyaránt öt-öt jelölést tudhat magáénak, de a jelöltek listájában olyan, szintén kifejezetten erős nevekkel is találkozhatunk, mint Lady Gaga, Billie Eilish, Coldplay, The Weeknd vagy a Red Hot Chili Peppers. 

együttes
Elefánt

A rajongók a mai naptól kezdődően szavazhatnak kedvenceikre 17 nemsemleges kategóriában a www.mtvema.com oldalon, közép-európai idő szerint november 9. éjfélig bezárólag. A gálaest november 13-án 20 órától látható az MTV Hungary, a Comedy Central és a Paramount Network csatornáján. 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!