spot_imgspot_img
spot_img

Izgalmas esküvői dekorációs ötletek

-

Article Top Ad (AdSense)

Rengeteg elképesztő ötletünk van, amelyekkel személyessé tehetjük az esküvőt. Nemcsak átalakítják és dekorálják a teret, de remek lehetőséget adnak a költségek csökkentésére is.

A rusztikus bőröndöktől a marokkói stílusú társalgókig, a lámpásoktól a fényreklámokig itt most mindent megtalálsz.

Üzenő betűk

eskuvo-betuk
Fotó: envato.elements.com

A romantikus felirat régóta népszerű választás esküvőkre. Lehet kapni fából vagy akrilból, óriási és mini változatban is. Választhatunk akár kezdőbetűt is vagy magát a klasszikus „szerelem” szót.

Lufi

esküvői dekorácisió-lufi
Fotó: envato.elements.com

A léggömbinstallációk csodálatosan keltik életre még a legegyszerűbb teret is, és nagyon jól variálhatók: lelógathajtuk őket a mennyezetről, kerülhetnek az asztal tetejére, vagy egyszerűen kiállíthatunk két hatalmas léggömböt, ami azonnal magára vonja a figyelmet.

Édességes asztal

A sokféle édeséggel, tortákkal, süteményekkel macaronnal, fánkkal, gyümölcsnyárssal és még sok mással megrakott asztalok nagyon izgalmas vizuális látványt nyújtanak, amellett, hogy desszertként szolgálnak a vendégek számára.

Fotó kiállítás

eksuvo-foto-kiallitas
Fotó: envato.elements.com

Az ifjú pár fotóiból igazán látványos dekorációt lehet készíteni, és ami még különösen vonzó benne, hogy rendkívül költséghatékony.

Hangulatos fények

eksüvő-fények
Fotó: envato.elements.com

Ahhoz, hogy hangulatos és igazán mesés legyen az esküvő bérelhetünk mindenféle, kisebb-nagyobb színes vagy fehér fényfüzéreket. Használjuk őket beltérben vagy akár szabadban is.

Dekoráció a széken

esküvői dekoráció-szék
Fotó: envato.elements.com

Valljuk be, nem minden helyszín rendelkezik tökéletes, és az esküvő hangulatához passzoló székekkel. Ellenben néhány egyszerű anyag és máris feldobja a megjelenésüket.

Színes poharak

Ha egy bohém, bohókás, laza hangulatú esküvőt tervezünk, az össze nem illő színes poharak feldobják az asztalt, és remekül passzolnak a virágokhoz.

Postaláda a jókívánságoknak

Egy esküvő mindig sok kartondobozzal járt együtt, amelyekből remek postaládát készíthetünk, amelybe aztán a násznép elhelyezheti jókívánságaikat.

Zászlófüzérek

Az óriási selyemzászlók egyszerűen felvirágoztatják a teret. Többféle színben találhatunk, és számtalan helyen beszerezhetünk belőlük, akár csillogót is.

Rusztikus hangulatban

rusztikus-eskuvo
Fotó: envato.elements.com

Ha van egy csúnya fal, amelyet el kellene tüntetni, vagy pont rusztikus hangulatban képzeled el az esküvőt, akkor néhány faláda jó szolgálatot tehet. A réseket ki lehet tölteni virágokkal…. apropó virágok! Ha már a rusztikus hangulatnál tartunk és éppen van egy kiszuperált komódunk, akkor témájától függően lefesthetjük és szezonális virágokkal feldíszítve szuper esküvői dekort készíthetünk.

Kitáblázva

eskuvo-dekoraciou-tabla
Fotó: envato.elements.com

Nagyon könnyű táblákat készíteni, amelyekkel üdvözölhetjük a vendégeket, feltüntethetjük az étlapot, vagy akár az ülésrendet. Ha pedig azt szeretnénk, hogy a vendégek könnyen eligazodjanak a különböző helyszínek között, akkor a néhány útbaigazító tábla segíthet ebben. A táblákat vehetjük készen, de a bátrabbak el is készíthetik.

Gyertyák

A gyertyák minden helynek hangulatot kölcsönöznek, legyen az egy folyosó, egy asztal vagy egy lépcső.

Papírlámpások és pompomok

Különböző magasságú papírlámpásokat a mennyezetről lelógatva remek esküvői hatást kelthetünk. Természetesen nem kell ragaszkodni egyetlen színhez, a fehér és az ezüst, vagy a fehér és az arany például tökéletesen passzolnak egymáshoz. Úgyszintén a sokféle élénk színben kapható pom pomok is üdeséget adhatnak bármilyen helyszínnek. Könnyen felszerelhetők bárhová, és kombinálhatjuk őket más dekorációkkal és fényekkel.

Virágok, virágok és virágok

eksuvoi-dekoracio-viragok
Fotó: envato.elements.com

A virágok nélkül nincs esküvő… és nyugodtan rugaszkodjunk el a megszokottól! Felállíthatunk például egy virágfalat, amely aztán igazán mesés háttér lehet fotózáshoz. Vagy fémkarikára is készíthetünk virágdekorációt, de lelógathatunk a mennyezetről is csodaszép vadvirágokat. Engedjük hát szabadjára a fantáziánkat!

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!