spot_imgspot_img
spot_img

Innovatív, kifinomult és okos megoldások az új okostévékben

-

Article Top Ad (AdSense)

A fogyasztói elektronikai cikkek iparában piacvezető TCL Electronics ma mutatta be új TV-szériáját. A C széria három készüléket foglal magába, melyek mindegyike okoseszköz, páratlan képminőséggel (4K), mégis más erősségekkel.

A TCL Electronics C szériájának okostévé-készülékei (C72, C72+, C82) 43 és 75 inch közötti méretben kaphatóak. Ezek mellé külön vásárolható meg a TS8132 típusú hangrendszer, mely a tévével együtt egészen újszerű audiovizuális élményt biztosít. 

“A sportok, játékok és szórakoztatás iránti igény egyre növekszik – több időt töltünk otthon, így egyre jobb minőségre vágyunk. A 4K, az okoseszközök, a mesterséges intelligencia, a nagyméretű képernyők, a QLED, a Mini-LED és a magasabb színvonalú hangzásvilág szerepe felértékelődött. A TCL új szériájának készülékei ezekre mind választ adnak” – mondta el Frédéric Langin, a TCL európai divíziójának Sales és marketing vezetője. 

Páratlan minőségű képek

A TCL C szériája a legújabb Quantum Dot technológiát használja, ami a gépi tanulással és az AiPQ motorral kiegészülve milliárdnyi különböző színt és formát képes megjeleníteni, így a készülékek képi világa kiemelkedően realisztikus, mindhárom készülék esetében 4K minőségű.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!