spot_imgspot_img
spot_img

Íme, a Koppenhágai Divathét Fenntarthatósági Díjának győztese

-

Article Top Ad (AdSense)

A STAMM lenyűgöző kézművességről, valamint a fenntartható megoldások modern használatáról tett tanúbizonyságot az új AW23-as kollekciójában. 

A Zalando Fenntarthatósági Díj célja, hogy ösztönözze a pozitív változásokat és a felelősségteljesebb divatipart támogató márkákat.

A Zalando, Európa egyik vezető online divat- és életmód platformja ma bejelentette a Koppenhágai Divathéttel partnerségben kiosztott Zalando Fenntarthatósági Díj győztesét, amely a STAMM lett. A márka lenyűgözte a zsűrit a fenntarthatóbb anyagok használatával, beleértve az újrahasznosított pehelypaplant a pehelykabátokban, valamint az indiai Khadi-t, ami egy kézzel fonott organikus pamutból készült textília.

Az, hogy minket választottak a Zalando fenntarthatósági díj nyertesének, rendkívüli megtiszteltetés és óriási motiváció számunkra. Ez egy olyan fiatal márka elismerése, amelyet az innováció, a sokszínűség és a fenntarthatóság vezérel elsősorban. Boldogok vagyunk, hogy részesei lehetünk egy ilyen fontos kezdeményezésnek és megmutathatjuk tehetségünket az iparág vezetőinek. A díjjal bővíthetjük hálózatunkat és még fenntarthatóbbá tehetjük az iparágat. Reméljük, hogy másokat is tudunk inspirálni, hogy legyen egy fontos céljuk és higgyenek a nemzetközi kapcsolatok fontosságában” – mondta el Elisabet Stamm kreatív igazgató.

A STAMM húszezer eurós díjat és egy együttműködési lehetőséget kap a Zalando-val, hogy egy exkluzív kollekciót hozzon létre, és újabb fenntartható megoldásokat dolgozzon ki. A márka fejlődésének támogatása érdekében a Zalando a koppenhágai divathéten bemutatott AW23-as kollekciót elérhetővé teszi vásárlói számára is.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a STAMM lett a Zalando Sustainability Award ötödik nyertese a Koppenhágai Divathét AW23-as szezonjában. A bőrruhák kézműves kivitelezése és hímzése, valamint a pehelykabátok összetett megoldása mindenki tetszését elnyerte. Alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk a STAMM márkával egy olyan kapszulakollekció létrehozásában, amely alternatív tervezési megoldásokat és innovatív ötleteket ígér” – nyilatkozta Lena Sophie Röper, a Zalando Designer & Luxury igazgatója.

A STAMM első helyezésével a márka elkötelezettségét és innovatív anyaghasználatát ünnepeljük. A STAMM kreációi nemcsak meghökkentő megoldásaikkal inspirálnak, de a kézműves anyagok és a helyreállítás melletti elköteleződésük is figyelemreméltó” – mondta el Cecilie Thorsmark, a Koppenhágai Divathét vezérigazgatója és a Fenntarthatósági Díj egyik zsűritagja.

James Cochrane

A Selam Fessahaye márkát a zsűri az anyagok, a stílusok és a technikai hozzáértés hatalmas választékáért, míg a TG Botanical-t a kézművességért, a természetes nyersanyagok felhasználásáért és a helyi gyártásért dicsérte.

James Cochrane

A Zalando Sustainability Award döntőjébe jutott kollekciókat a Koppenhágai Divathéten, a Pressen-ben mutatták be 2023. január 31. és február 2. között. A kollekciókat a Zalando Greenhouse platformján is közvetítették.

James Cochrane

Fenntartható divat debütált

Forradalmi technológiák a párizsi Haute Couture divathéten

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Négy ellenállhatatlan stílusválasztás – papucsokkal a főszerepben

A nyári papucsok a forró hónapok elengedhetetlen kiegészítői, hiszen könnyűek, kényelmesek és stílusosak. 2024-ben számos izgalmas fazon és trend vár ránk, amelyekkel még divatosabbá tehetjük nyári ruhatárunkat. Íme, a négy legütősebb fazon!

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!