spot_imgspot_img
spot_img

Így legyen tökéletes a Húsvéti vendégvárás

-

Article Top Ad (AdSense)

Húsvét előtt még tovább megy a kedvező ajánlatokkal az egyik legnagyobb áruházlánc. Nemcsak az árstopos termékek vásárlási limitjét emelte meg, sőt a tojás esetében el is törölte, de a húsvét hetére a nagy családi reggelik és ebédek fontos hozzávalóinak is jelentősen csökkentette az árát. Mindemellett az áruházlánc jelentős, 2500 forintos kedvezményt is ad a húsvéti bevásárlás végösszegéből a Clubcard applikáció használóinak.

A Tesco nemrég bejelentette, hogy az ünnep előtti időszakra vonatkozóan megemelte az árstopos termékekre vonatkozó vásárlási limitet, a tojás esetében pedig el is törölte azt, a vásárlóknak így mennyiségi kompromisszumot sem kell kötniük a húsvéti bevásárlás során.

A húsvét a közös családi étkezések időszaka is, ezért nagyon fontos, hogy az alapvető élelmiszerekhez jó áron és jó minőségben jussanak hozzá vásárlóink. Különféle húsvéti kedvezményeink is jól tükrözik stratégiánkat, miszerint nem egy-egy termék árának csökkentésére van szüksége a magyar családoknak. Április 5-től egyes sajtok több mint 50 százalékos, a magyar fejes saláta 35 százalékos kedvezménnyel, a húsvéti reggelik elengedhetetlen tartozéka, a magyar hónapos retek pedig közel féláron szerezhető be. A fonott kalács 40 százalékkal, a húsvéti húsok, így a friss sertéstarja 20 százalékkal, a friss magyar sertésoldalas 18 százalékkal, míg az ünnepi édességek és italok mintegy 30 százalékkal olcsóbban kaphatók, öt pezsgő vásárlása esetén pedig a legolcsóbbat ingyen vihetik haza a vásárlók. A sütési alapanyagokon 35-44 százalék kedvezmény van érvényben, és az ünnepi dekoráció a húsvét előtti szerdán és csütörtökön, illetve szombaton 50 százalékkal kedvezőbb áron érhető el– mondta Hevesi Nóra, a Tesco Magyarország kommunikációs vezetője.

Fotó: unsplash

Az egészséges étkezésre egyébként is kiemelten figyelő áruházlánc 45 százalékkal csökkentette az alma, 31 százalékkal a magyar eperparadicsom árát, a sütéshez használt magvak esetében pedig akár 44 százalékos kedvezménnyel is találkozhatnak a vásárlók.

Mindezeken túl a Tesco óriási kedvezménnyel várja a húsvét előtti utolsó napokban hozzá betérőket, április 5. és 8. között ugyanis 2500 forint kedvezményt kapnak a végösszegből azok a Clubcard applikációt használó vevők, akik 20 ezer forint felett vásárolnak.

A Tesco húsvéti katalógusa itt érhető el.

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!