spot_imgspot_img
spot_img

Fenntartható szemüvegek

-

Article Top Ad (AdSense)

A márka környezetvédelem iránti elkötelezettségét a 2022/23-as őszi-téli szemüveg kollekciójában négy új modell ‒ két napszemüveg és két optikai keret ‒ reprezentálja, amelyek környezetbarát bioacetátból készültek és újrahasznosított poliészter csomagolást kaptak. 

Az összetéveszthetetlenül dinamikus és városi hangulatú dizájnt a férfiak és a nők számára egyaránt merész vonalak jellemzik, hangsúlyozott szögekkel, amelyeket átlátszó színek lágyítanak, és amelyek bepillantást engednek a lencsék szerkezetébe.  

Férfiak számára készült napszemüvegmodell bioacetát előlappal és halántékkal. Jellemzője a nagy méretű, szögletes lencsék, a halántékon látható fémmag és az Armani Sustainability Values logó a belső oldalon. A szemüveg átlátszó piros színben kapható barna lencsékkel, vagy átlátszó zöld színhez illő lencsékkel.  

férfi divat 

Férfiaknak szánt szemüvegmodell négyzet alakú geometriai vonalakkal. A bioacetát keret kétféle színben kapható, átlátszó barna és kék változatban. A halánték fémmagja látható, belső oldalát az Armani Sustainability Values logó díszíti. 

Női napszemüvegmodell hangsúlyos geometrikus vonalakkal. Átlátszó bioacetátból készült, a szemüvegszárak fémmagja látható, belső oldalán az Armani Sustainability Values jelzést viseli. Átlátszó barna színben, barna lencsékkel vagy átlátszó szürke színben, hozzá illő lencsékkel kapható. 

női divat

A macskaszem forma modern változata ez a geometrikus kialakítású, átlátszó női szemüveg. Bioacetátból készült, a halántékon egy fémmag látható, belső oldalán pedig az Armani Sustainability Values logója kapott helyet. Fényes kivitelben, átlátszó rózsaszín és átlátszó barna színben kapható. 

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!