spot_imgspot_img
spot_img

Elhunyt a Hair színésze, Treat Williams

-

Article Top Ad (AdSense)

A 71 éves Treat Williams, az Everwood és a Hair sztárja motorbaleset következtében életét vesztette.

A színész halálát az ügynöke, Barry McPherson erősítette meg hétfő este a PEOPLE-nek.

„Ma délután megölték. Balra vagy jobbra kanyarodott [és] egy autó elütötte” – mondja McPherson. „Egyszerűen le vagyok döbbenve. Ő volt a legkedvesebb srác. Annyira tehetséges volt.”

„A filmesek szerették. Az 1970-es évek vége óta ő volt Hollywood szíve” – folytatja McPherson.

kép: pinterest

Jacob Gribble, a vermonti Dorset tűzoltóparancsnokaelmondta a PEOPLE-nak, hogy a baleset hétfőn 17 óra körül történt Vermont közelében.

Gribble szerint az incidens egyetlen autót és a Williams motorját érintette. A nyomozók úgy vélik, hogy az autó vezetője kanyarodott, és nem látta a motort. Gribble azt mondja: a motoros volt az egyetlen sérült, és helikopterrel vitték be a New York-i kórházba.

A színész karrierje 1975-ig nyúlik vissza, amikor a Deadly Hero című thrillerben debütált. Innentől több filmszerepet kapott, köztük az 1976-os Ritz fürdőház és A sas leszállt.

Williams karrierje 1979-ben érte el csúcspontját, amikor George Berger szerepében játszott a Hair című filmben, amely a Broadway musical alapján készült. Ez a szerep végül megszerezte neki az első Golden Globe-jelölést, és örökre beírta magát a filmtörténelembe.

kép: pinterest

Több mint 120 produkcióval Williams karrierje négy évtizeden át tartott, és olyan filmekben szerepelt, mint Steven Spielberg 1941-es Heart of Dixie, valamint olyan televíziós műsorokban, mint a Testvérek, a Vihar, A nagy svindli és a Lángoló Chicago.

Williamset felesége, Pam Van Sant és két gyermeke gyászolja.

forrás: people

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!