Csodálatos fotók és egy rendhagyó készülék

-

A HONOR globális technológiai márka Nima Benatival, a tehetséges olasz, évek óta haute couture divatfotózással foglalkozó művésszel dolgozott együtt, hogy egy új oldaláról mutassák meg az egész világnak a HONOR Magic4 Pro készüléket. A HONOR a 2022-es Mobile World Congress-en mutatta be vadonatúj prémium termékcsaládját, élén a zászlóshajó HONOR Magic4 Pro-val. A csúcstechnológiás készülék áttörést jelent az okostelefonok piacán a dizájn, a kijelzők, a fényképezés, a videózás, a teljesítmény és az adatvédelem terén. A HONOR Magic4 Pro már a hazai kiskereskedelmi forgalomban is elérhető.  

Az ikonikus szimmetrikus kialakítással, a vizuális élményt fokozó kijelzővel, az úttörő fotózási és videózási képességekkel, a kiváló teljesítménnyel és az átfogó adatvédelmi funkciókkal a vadonatúj HONOR Magic4 Pro teljesen új szintre emeli a HONOR zászlóshajó Magic termékcsaládját. Tökéletes telefon a professzionális alkotóknak és a stílustervezés szerelmeseinek, akiket a technológia inspirál, hogy professzionális minőségű képeket és videókat készítsenek.

Ezek azok a tulajdonságok, amelyek miatt Nima Benati lett a HONOR Magic4 globális kampányának hivatalos fotósa. Az együttműködés „A varázslat ereje” mottóra épített, vagyis arra a filozófiára, amely arra ösztönzi a fogyasztókat, hogy merjenek olyan képeket és tartalmakat készíteni, amelyek képesek elbűvölő emlékeket és maradandó érzelmeket hagyni maguk után. Nimát a fényképezőgép egyedi formája, „A múzsa szeme” inspirálta, amely a HONOR Magic4 Pro-t azonnal ikonikussá és felismerhetővé teszi. Pontosan ebből a részletből kiindulva döntött a fotós a kampány teljes arculatáról: a telefon néhány olyan modellnek köszönhetően vált élőbbé, akik megtestesítik a készülék megjelenését a formától kezdve egészen a jellegzetes színekig, a ciánig és az aranyig. 

A kampány fotói tökéletesen tükrözik „A varázslat ereje” koncepciót: a telefon a speciális effekteknek és trükköknek köszönhetően úgy tűnik, mintha lebegne a levegőben, a modellek éteri és régimódi vonásokkal rendelkeznek, a színek pedig kontrasztos érzelmeket és érzéseket keltenek, amit a világos-sötét effekt bölcs használatának köszönhetően értek el. 

 

Kategória:
 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!