spot_imgspot_img
spot_img

Búcsúzott a Barátok közttől Kardos Eszter

-

Article Top Ad (AdSense)

Tegnap este utoljára láthatták a nézők Kardos Esztert, aki 2007-ben tűnt fel először a sorozatban. A színésznő számára keserédes a búcsú. 

Kardos Eszter az intrikus, cselszövő Illés Vanda szerepét játszotta. A színésznő mindig kedvelte sorozatbeli karakterét, annak ellenére, hogy Vanda nem egyértelműen szerethető, kedves teremtés. Most azonban elköszön tőle.

„Vegyes érzelmek dúlnak bennem, mert nagyon sajnálom, hogy végleg búcsút kellett intenem. Azonban végtelenül boldog vagyok, ugyanis a távozásom oka az, hogy hamarosan megszületik a második gyermekem” – mondja Kardos Eszter.

A színésznő 13 évvel ezelőtt tűnt fel először az RTL Klub ikonikus napi sorozatában, a nézők szeme láttára vált tiniből felnőtt nővé. Karaktere is egyre komolyodott, a történet szerint is édesanya lett, de továbbra is megosztó maradt.

Bár kisebb-nagyobb megszakítások voltak, de én mindig a Barátok közt csapat tagjának éreztem magam, mert bármikor térem vissza, ugyanaz a családias hangulat fogadott, mint amikor elmentem. Vanda rengeteg galibát okozott, és lehet, hogy nem mindig szerették, de az biztos, hogy odafigyeltek rá, ezért én kimondottan hálás szerepnek tartom. Persze a karakter is sokat változott az évek során, mostanra sokkal mélyebb, összetettebb lett. Számomra nagy kihívást jelentett viszonylag friss élménnyel szülést játszani, ugyanis a saját kisfiam alig egy éves volt, amikor Vanda kisfia világra jött.  Illetve amikor kiderült, hogy a sorozatbeli gyermekem, Marci nagyon beteg, csak külföldön van valamicske esély a gyógyulásra, és Vanda nem utazhat vele. Anyaként nehéz volt ezeket a pillanatokat átélni. Azonban igazán jó élmény volt a Simont alakító Tóth Karcsival a tüzes, szenvedélyes szerelmet-, vagy Ábrahám Edittel a nagy családi viszályokat, veszekedéseket játszani. Editkével a jelenetek után mindig hatalmasakat nevettünk, hogy már megint milyen durva dolgokat vágtunk egymás fejéhez a szerepünkben, holott a valóságban nagyon szeretjük egymást” – meséli a színésznő.

Eszter úgy érzi, hogy rengeteg élményt, tapasztalatot, barátságot adott neki a Barátok közt. Nagyon furcsa lesz számára, hogy mindennek vége, de nagyon büszke arra, hogy a sorozat történelmet írt, és ennek részese lehetett. A jövő miatt nem aggódik; unatkozni és kétségbeesni biztosan nem fog, úgy érzi, hogy új lehetőségek várnak rá.

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!