spot_imgspot_img
spot_img

A repülőkön is szempont a környezettudatosság

-

Article Top Ad (AdSense)

Az Air France a hosszútávú járatokon az üzleti és prémium economy osztályú utasok számára olyan kiegészítő, kényelmi csomagot biztosít, amely jelentős részben újrahasznosított anyagból készül, ezzel az egyszer használatos műanyag hulladék mennyisége és csökkenthető.

A francia légitársaság a környezettudatos szemléletmód jegyében vezeti be az új csomagot, amely 93 százalékban újrahasznosított anyagokból készül. Az elegáns és sportos megjelenésű kiegészítő az Air France hagyományos színeiben (tengerész kék, illetve szürke) készül, és megtalálható rajta a cég emblematikus logója, a szárnyas csikóhal is. 

A kényelmi csomagban kukoricakeményítőből készült fogkefe és toll található, a füldugókat műanyag helyett újrahasznosított papírba csomagolják. A legnagyobb kényelem biztosítása érdekében a nagy és puha alvómaszk, a zokni és a Clarins kozmetikumok továbbra is elérhetők.

A hosszútávú járatokon prémium turista osztályon utazók számára is rendelkezésre áll a csomag, amely piros és tengerész kék színben készül, és szintén kukoricakeményítőből készült fogkefét, papírba csomagolt füldugókat, valamint alvómaszkot és zoknit tartalmaz.

Mindegyik utazási osztályon a műanyagot higiénikus, újrahasznosított csomagolás váltja, a fejhallgatókat szigorú szabályok szerint tisztítják és fertőtlenítik, így elkerülhető az egyszer használatos műanyag csomagolás használata.

Ahogy eddig is, ezek a kényelmi csomagok a járatról elvihetők és később igény szerint újra felhasználhatók.

Az Air France ezekkel a megoldásokkal is ara törekszik, hogy fenntarthatóbb legyen az üzemelése és folyamatosan csökkentse az egyszer használatos műanyagból keletkező hulladék mennyiségét.

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!