spot_imgspot_img
spot_img

A csúcstechnológia teljes körű luxusélményt nyújt

-

Article Top Ad (AdSense)

Lélegzetelállító dubaji helyszínen kaptak helyet a legismertebb koreai telefonmárka The Wall és Smart Signage típusú készülékei. Palm Jumeraih legújabb hotel komplexuma, az Atlantis The Royal a Kerzner International tulajdonában álló szálloda, amelynek kül- és beltéri területein egyaránt a prémium technológiájú professzionális kijelzői ejthetik ámulatba az ide érkező vendégeket. A világ egyik legjobb resortjának minősített létesítmény ünnepélyes keretek között nyílt meg 2023-ban, elhozva a luxus új korszakát, amelyhez technológiai partnerként a mobilgyártó cég élvonalbeli eszközei is hozzájárulnak.

Az Atlantis The Royalban minden apró részletre odafigyelünk a vendégeink kényelme és kollégáink hatékony munkavégzésének érdekében. A Samsung a kivitelezéstől kezdve meghatározó technológiai partnerünk, bízunk az eszközeiben és a megoldásaiban, valamint a szakértői csapat minőségi és megbízható munkájában, amellyel segítenek megteremteni egy páratlan szállodai élményt a látogatók számára” – mondta le Anthony Lynsdale, az Atlantis Dubai IT osztályának alelnöke.

Fotó: Samsung

A csúcstechnológia minden téren teljes körű luxusélményt nyújt

Az Atlantis The Royal az első olyan hotel komplexum a MENA-régióban (Közel-Kelet és Észak-Afrika területe), amely a Samsung The Wall segítségével teszi teljes körűvé a luxus vendégélményt. A 146 col átmérőjű, 4K (3840×2160 képkocka) felbontású moduláris Micro LED kijelző a szálloda legfényűzőbb királyi lakosztályában is helyet kapott, hogy felülmúlhatatlan nézői élményt nyújtson. A The Wall kijelzők vékony és elegáns Infinity Design kialakításukkal remekül illeszkednek a lakosztály kifinomult eleganciájához.

A komplexumban számos helyen megtalálhatók a Samsung Smart Signage eszközök is, a szórakoztató funkció mellett páratlan vizuális élményt nyújtva a hotel vendégeinek.

A szálloda lélegzetelállító lobbijában található három nagy víztartályon is Samsung Smart LED Signage-ket helyeztek el, így már a belépéskor megragadják a látogatók figyelmét. A legnagyobb kijelző mérete 6 méter x 8,5 méter, az átlátszó tartályok és a falak közé telepített, kifüggesztett kijelzők pedig szemkápráztató képeket vetítenek, többek között például a tenger mélyén úszkáló halakról.

Fotó: Samsung

A szálloda wellness részlegét és edzőtermeit is a vállalat IER sorozatában megtalálható Samsung Smart LED Signage eszközök egészítik ki. A LED HDR technológiát alkalmazó kijelzők szintén kristálytiszta képeket jelenítenek meg, így a különböző telepítési helyigényeket is szem előtt tartva, az Atlantis The Royal csapata egyedülálló látványvilágot keltenek életre ezekben a terekben is.

A szabadtéri végtelen medence és a ceviche bár területén a Samsung kültéri LED kijelzői várják a vendégeket. Az eszközök pedig nem csak a látogatók szórakoztatásáról gondoskodnak, de a vendégekkel történő hatékony kommunikációban is meghatározó szerepük, hiszen a szikrázó napsütésben is tisztán láthatók a legfontosabb információk. A kültéri, IP65 tanúsítvánnyal rendelkező kijelzők kialakítása megvédi a készülékeket a portól és a víztől, így biztosítva azok folyamatos, zavartalan működését.

A Samsung Smart LED Signage eszközöket az éttermekben és rendezvénytermekben is telepítették, annak érdekében, hogy a vendégek kényelme és a kommunikáció hatékonysága mellett, megkönnyítse a személyzet munkáját is. Az Atlantis the Royal minden egyes vendége luxus bánásmódban részesülhet, köszönhetően az üdülőhely 795 szobájába telepített 957 Samsung Hotel TV-nek, amellyel elérhető a kiváló, személyre szabott vendégélmény.

Fotó: Samsung

Megtisztelés számunkra, hogy együttműködhetünk az Atlantis the Royal szállodával, és közösen egyedülálló luxusélményt kínálhatunk a vendégek számára. A Samsung forradalmi kijelző technológiája ötvöződik az Atlantis kreativitásával és szakértelmével, a kettő elegyéből pedig új irányok nyílnak meg a vendéglátóipar számára is” – mondta Doohee Lee, a Samsung Gulf Electronics alelnöke és vezetője.

A királyi lakosztályban elhelyezett Samsung The Wall kijelzőinek lenyűgöző képminősége, valamint az üdülőhely egész területén elhelyezett professzionális kijelzők egyaránt azt a célt szolgálják, hogy újraírják a vendégélmény fogalmát, valamint segítsék a személyzet munkáját. Az Atlantis the Royal szállodával való együttműködés lehetőséget adott a Samsungnak arra, hogy a vállalatnak úttörő szerepe legyen a jövő technológiájának kialakításában a vendéglátóipar terén.

A Samsung Electronics

A Samsung Electronics innovatív ötleteivel és technológiáival inspirálja a világot és formálja a jövőt. A vállalat újraalkotja a televíziók, az okostelefonok, a viselhető okoseszközök, a tabletek, a kamerák, a digitális készülékek, az orvosi eszközök, a hálózati rendszerek, a memóriák, az LSI rendszerek, a félvezetők és a LED megoldások fogalmát. A legfrissebb információk a Samsung Newsroomban, a news.samsung.com weboldalon érhetők el.

Az Atlantis the Royal szálloda

Dubaj új, ikonikus látványossága, az Atlantis The Royal olyan élményben részesíti a vendégeket, amelyek újraírják a látogatók luxusról alkotott fogalmát. Ez a szálloda egy olyan élvonalbeli tervezők, építészek és művészek által megalkotott úticél, amely minden képzeletet felülmúl. Az Atlantis The Royal hotelben összesen 795 szoba, lakosztály vagy Signature Penthouse közül választhatnak a vendégek. Ezek közül 44 szoba saját medencével rendelkezik, valamint lélegzetelállító kilátást biztosít a dubaji égboltra és az Arab-tengerre. Az üdülőhely a páratlan élmények széles választékát kínálja, a vendégek a felhők között úszhatnak, tűzokádó szökőkutakat csodálhatnak meg, és világhírű séfek éttermeiben vacsorázhatnak. A látogatókat olyan, a lehetetlent megcáfoló utazásra invitálja a szálloda, ahol gyönyörű kézműves és művészi műalkotások, valamint számtalan szórakozási lehetőség várja őket. A legmagasabb minőségű szolgáltatás új mércét állít fel a kiválóság tekintetében. Az Atlantis The Royal az a hely, ahol minden pillanatban megtörténhet valami elképzelhetetlen. További információk a https://www.atlantis.com/atlantis-the-royal oldalon érhetők el.

Tehetséges fiatal művészekkel idézi meg az elveszett órát a Samsung

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!