5 imádnivaló szállás nyárra

-

Még nem tudod hová menj idén nyáron? Valami különlegesre és hangulatosra vágysz? Egy életérzésre? Mutatunk néhány csúcs helyet, ahol mindezt megkaphatod.

Ha egy maroknyi szobával rendelkező fogadóban vagy vendégházban szállsz meg, legyen az egy balatoni villa vagy éppen egy alföldi parasztház, az egyben azt is jelenti, hogy egészen más élményben lesz részed, mint egy nagy szállodában. Ezért most csupa olyan egyedülálló helyet mutatunk be, ahol a tulajdonosok szíve-lelke megmutatkozik a hely bájában.

Mandilla – Köveskál

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mandilla **** (@mandilla_koveskal) által megosztott bejegyzés

Kulináris kalandozások, fantasztikus borok, mesés szobák, hamisítatlan luxusérzés. Nem rég nyitotta meg kapuit a festői Balaton-felvidék lankái között fekvő Köveskálon ez a tündéri boutique hotel, ahol igazán különles életérzés vár ránk. A mediterrán és a balaton-felvidéki életérzés keveredéséből egyedülálló élmény született, ahol minden adott egy néhány napos kikapcsolódáshoz.

Foxwood Lodge – Balatonudvari

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Foxwood Lodge (@foxwood_lodge) által megosztott bejegyzés

Szerelem első látásra. Nagyjából így lehet jellemezni a fák között megbújó apró sátortetős faházat. Így volt ezzel a három fiatal tulajdonos, Laura, Vera és Bence, akik egyszer csak álmodtak egy nagyot, és a felújításra szoruló házikóból csodálatos vendégházat varázsoltak.

Menedék. A szállás. – Felsőtárkány

Ha eleged van az egész éves rohanásból és a zsúfolt hétköznapokból, akkor irány a hegyek és Felsőtárkány. Itt ugyan nem a megszokott nyári élmények várnak… lesz viszont csend, béke, nyugalom, hegyek és a természet ölelése.

Fekete Gólya Porta – Tiszafüred

A Tisza-tó egy mesebeli vidék, ahol végre egy olyan szállást találtunk, ahol maximálisan kiélvezhetjük az ottlétet. Gyümölcsfák árnyékában áll ez a tradícionális alföldi parasztház, ahol visszatalálhatunk a természethez és a kikapcsolódás is garantált.

Villa Kabala – Szigliget

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Villa Kabala (@villakabala) által megosztott bejegyzés

Hatalmas teraszával és lenyűgöző panorámájával nem mindennapi kikapcsolódást ígér ez a régi mediterrán villa, amely korábban a híres magyar festőművész, Farkas István nyaralója volt. Lehet, hogy csak egy kellemes nyári délutánt töltenénk itt a teraszon ücsörögve kezünkben egy jófajta pohár magyar borral, miközben megkóstoljuk az étterem gasztronómiai csodáit, vagy akár több napot a fogadó romantikus szobáiban – ami biztos, hogy feltöltődve és inspirációval telten távozunk majd.

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!