spot_imgspot_img
spot_img

10 év után újra szerepel Fenyő Miklós

-

Article Top Ad (AdSense)

A József Attila Színházban az év utolsó napján szerepet vállal Fenyő Miklós.

Az életéről szóló színdarabba több, mint tíz év után újra beáll a 75 éves eMeRTon-díjas előadóművész.

A Made in Hungária ősbemutatóját 2001. szeptember 29-én tartották a József Attila Színházban. Jerry Lee Lewis szerepét Fenyő Miklós alakította. A produkció sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy több mint tíz éven keresztül volt látható. 2009-ben a musicalból zenés filmvígjáték is készült. 2022. október 1-jén mutatták be a legendás musicalt a színház fiatal művészeinek közreműködésével.

Rendhagyó módon szilveszterkor a színpadon a Made in Hungária című darabban Fenyő Miklóst is láthatják a nézők. December 31-én két előadás erejéig extra produkcióval készült a musical.

A különleges estén szerepet vállalt a darabban Fenyő Miklós mellett Lengyel Ferenc a musical rendezője és Gyulai Júlia a musical koreográfusa is.

A nagy érdeklődésre tekintettel a szilveszteri dupla előadásra minden jegy elkelt.

Akik lemaradnak, de nem szeretnének kimaradni az év retro házibulijából kattintsanak a videóra, amelyben megtekinthetik Fenyő Miklós és a József Attila Színház társulatának újévi köszöntőjét.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!