Ebéd- és vacsoraidőben is tábláról kínált bisztrómenüre számíthatnak azok, akik a Nagymező utcában újra versenybe szálló N28 Wine & Kitchen-be látogatnak.
Az N28 Wine & Kitchen konyhájának élén a korábban bezárt Fricskából ismert Nagy Szabolcs áll.
A vendégek igényeire és a szezonalitásra épülő konyha nem a díjak hajszolására teszi fel a mindennapjait, hanem arra, hogy szerethető legyen és az odalátogatók mindennapjainak részévé váljon. Az új, szezonális alapanyagokra építő konyhában nincs helye kompromisszumnak, de nincs helye felesleges sallangoknak sem.
A tiszta ízvilágot szeretik, azt amikor az alapanyagok önmagukért beszélnek. Bár az étlap folyamatosan változni fog, lesznek állandóan visszatérő tételek is, amelyek között biztosan számíthatunk marhapofából készült gulyásra mangalicakolbásszal, marha velőscsontra gratenírozva – tárkonyos mustárral, gyöngytyúk raviolira, illetve házi burgonyás kenyérre. www.n28.hu