Zenéből sosem elég – a kínálat hétvégére

-

Ezen a hétvégén sem maradunk zenei programok nélkül. A könnyű zenei fesztiválok mellett a komoly zene kedvelői is megtalálhatják a nekik tetsző programot.

Rejtő Jenő – Budapest Bár: A tizennégy karátos autó 

2022. augusztus 11. csütörtök 20:00 

„Fotó: Envato Elements”

Rejtő Jenő legnépszerűbb műveinek egyike, A tizennégy karátos autó a TRIP koncertszínházi sorozat egyik szenzációjának ígérkezik az idei nyáron. A talpig önérzetes Vanek úr, a Szahara, a francia idegenlégió és egy szerelmi történet körül zseniális ponyvaparódia szövődik a Városmajorban, melynek kulcsjeleneteihez a Budapest Bár zenészei és Szűcs Krisztián dalszerző írta a dalokat. 

Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad 

Giuseppe Verdi: ATTILA

2022. augusztus 12. Péntek 20:00

„Fotó: Envato Elements”

Magyarországon először 1972. július 7-én, majd 2004. július 7-én mutatták be a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon és most, közel húsz év után ismét felcsendül Verdi varázslatos műve, az Attila. A fantasztikus szereposztás mellett a világszerte egyedülállónak számító animációs filmes hatással, monumentális LED-díszlettel elevenedik meg a remekmű. A nagyszabású operabemutatóhoz kapcsolódóan egy történelmi kiállítás is megnyitja ezen a napon kapuit a margitszigeti Víztoronyban. 

Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad 

Rost Andrea és Hot Jazz Band zenekar: Dalok a lányszobámból – Ma éjjel táncolnék c. koncert

2022.augusztus 13. Szombat 20:30 

„Fotó: Envato Elements”

Rost Andrea többszörösen kitüntetett operaénekes, a szintén Kossuth díjas HOT JAZZ BAND közreműködésével sajátos jazzes hangvételben mutatja meg egy kor meghatározó slágereit. Gershwintől Fényes Szabolcsig, Karády Katalintól Marylin Monroe-n át Marlene Dietrich-ig, az Óz világslágerétől a My fair Lady-n át a West Side Story –ig rendkívül változatos repertoár garantálja a kikapcsolódást. 

Helyszín: Veresegyház – Mézesvölgyi Nagyszínpad 

ABBA TRIBUTE BAND 

2022. augusztus 13. (szombat) 21:00 

„Fotó: Envato Elements”

Szombaton az Abba legismertebb slágerei csendülnek fel a Balatonakali Szabadtéri Színpadon. A SUPER TROUPERS TAGJAI saját személyiségükhöz igazítva válogatták össze az Abba slágereit, így a feldolgozásokat szóló és duett formában is meghallgathatják az érdeklődők. 

Helyszín: Balatonakali Szabadtéri Színpad 

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK! 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!