spot_imgspot_img
spot_img

Zac Efron filmjei és fantasztikus hasizmai

-

Article Top Ad (AdSense)

Soha nem vonzott különösebben Zac Efron. Mindig is nyálasnak és túlságosan szépfiúnak tartottam, filmjeit pedig felszínesnek és bugyutának. Aztán egyszer belefutottam a „Zac Efronnal a Föld körül” című sorozatba és egyből átértékeltem mindent, ami valaha vele kapcsolatban gondoltam.

Az 1987. október 18-án született Zac Efron teljesen átlagos gyerek életét élte az Egyesült Államokbeli Kaliforniában. Az iskolában mindig jó tanulónak számított, ám ezzel együtt ő volt az osztály bohóca is. Később előadóművészi energiáit már ténylegesen a színészet és az éneklés felé fordította, és a helyi színházba kezdett járni színjátszás órákra. Már tizenévesen olyan sorozatokban kapott kisebb szerepeket, mint a Vészhelyzet, a Miami helyszínelők és az Őrangyal című tévéműsorok. Azóta pedig egyre nőtt azon filmek és sorozatok száma, amelyekben őt és irigylésre méltő felsőtestét láthatjuk.

High School Musical

A film, amelynek hatására azonnal a reflektorfénybe került és elképesztő méretű női rajongótábora lett. Troy Bolton, az iskola kosárlabdasztárjának főszerepét játsza, aki felfedezi magában a színjátszás és az éneklés iránti lelkesedését. Ezzel a szereppel lett a fiatal Zac a kétezres évek legnagyobb tinisztárja.

Hajlakk

Bár tökéletes testét ebben a filmben nem csodálhatjuk meg, viszont garantáltan beleszerethetünk az általa megformált karakterbe. Link Larkin szerepében egy őrületesen musicalben nézhetjük meg a fiatal Zac-et, pedig eleinte a rendező kifejezetten nem tudta elképzelni az álmodozó és kissé nárcisztikus Larkin szerepére. De aztán mégis megadta neki az esélyt, és mit tesz egy igazán jó színész ilyenkor? Bebizonyítja, hogy bármit képes eljátszani…

Megint 17

Csupa vidám kalandba csöppenhetünk a 37 éves Mike O’Donnellel, aki újra 17 éves lesz, miután megment egy embert, és így véletlenül időörvénybe kerül. És míg ő megpróbálja újraírni az életét, addig izmos hasával és karjával ismét elvarázsolja a női nézőket.

Szerencsecsillag

Amekkora rajongótábora lett a 2010-es évekre, egyáltalán nem volt meglepő, hogy őt választják Nicholas Sparks azonos című regényének filmadaptációjának romantikus főszerepére. Logan Thibault, a szerencséjét kereső amerikai tengerészgyalogos szerepe tökéletes volt Zac számára, és az újabb negatív kritikák ellenére százmilliókat hozott a film készítőinek. És közben Zac tinifiú szívtípró szerepkörből átlépett a férfi szívtipró kategóriába.

Nagyfater elszabadul

Úgy tűnik, hogy miután Zac Efron egyszer levette a pólóját és megmutatta semmihez sem fogható hasizmait egyszerűen nincs megállás. A Robert De Niro által megformált Dick ráveszi unokáját – Zac Efront, természetesen – hogy kísérje el Daytonába egy elképesztően vad fesztiválra, ahol persze mindenféle kalandokba keverednek. Vicces és szórakoztató film…

Baywatch

Ez a film egyértelműen a Zac Efron hasizom karrierjének csúcspontja. A forgatás után még ő maga is azt mondta, hogy ilyen hasizma soha nem volt még, és valószínűleg soha nem is lesz: „amikor befejeztük a forgatást rájöttem, hogy soha többé nem akarok ilyen jó formában lenni. Annyira nehéz volt.” Bár ez sem egy hatalmas alkotás, könnyed szórakozásnak azért megteszi.

Zac Efronnal a Föld körül

Kétségtelenül ez a sorozat Zac Efron pályájának csúcsa, amelyből kiderül, hogy a sok gyenge film és szerep ellenére, ő egyáltalán nem egy felszínes ember, aki semmi másra nem képes, mint izmos testének mutogatására. A Netflixen látható sorozatban ő és egy wellnessguru Föld körüli utazásra indultak, hogy megtalálják az egészséges és fenntartható élet titkát. És velük együtt mi is egy sor érdekes helyre eljutahtunk Izlandon keresztül Párizsba vagy éppen Costa Ricára és Peruba.

Ha tetszett, olvasd el ezt is:

4 remek Richard Gere-film a kedvenceink közül

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!