spot_imgspot_img
spot_img

Yungblud lemondta holnapi koncertjét, nem lép fel a VOLT Fesztiválon

-

Article Top Ad (AdSense)

A VOLT fesztivál Telekom Nagyszínpadának egyik – csütörtökre várt – nemzetközi sztárja, Yungblud betegség miatt kénytelen volt lemondani soproni koncertjét, így változik a színpad aznapi programja. Alább olvashatjátok erről szóló sajtóanyagunkat. Köszönjük, ha segítetek eljuttatni az érdeklődőkhöz!

A fesztivál szervezőinek az utolsó pillanatban tehát át kellett alakítani a Telekom Nagyszínpad csütörtöki programját. Dzsúdló kezd, ahogy ez eredetileg is volt, utána a Punnany Massif lép be programsorba, majd a Follow The Flow koncertezik az esti sztár, a Bring Me the Horizon előtt. Az így megváltozott Beko színpad programját pedig a soproni kötődésű Moby Dick egészíti ki.

– írja Yungblud, akit a doktor – torokgyulladás miatt – három napos hallgatásra kötelezett. bár nagyon várta, hogy itt indíthassa a fesztiválszezont., de orvosi utasításra kénytelen vlt lemondani a holnap esti fellépést. Az alábbiakat nyilatkozta állapotáról:

„Elég pocsékul éreztem már magam az európai turné vége óta, végül orvoshoz fordultam. Teljesen ki vagyok bukva, hogy emiatt nem tudok fellépni a VOLTon, de azt mondták, hogy ha most nem pihenek, súlyosbodhat a problémám.”

Dominic Richard Harrison – művésznevén Yungblud – angol énekes, dalszerző és színész. 2017-ben robbant be a köztudatba, leginkább alternatív rock, hiphop, pop-punk műfajokban tevékenykedik.

Közéleti témákban is gyakran állást foglal, 2018. március 24-én Yungblud ott volt a March For Our Lives felvonuláson, amelyet diákok vezettek a fegyveres erőszak ellen a Stoneman Douglas High School-ban történt lövöldözések után. 2020. május 30-án pedig több napon is részt vett a George Floyd tüntetéseken Kaliforniában.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!