Wolf Kati a Megasztártól való visszalépéséről: „Nagyon megijedtem attól, hogy címlapon leszek”

-

Wolf Kati valahányszor nehéz döntés elé nézett élete során, mindig a szívére hallgatott. Az énekesnőnek már huszonévesen minden adottsága megvolt ahhoz, hogy hírnevet szerezzen magának Magyarországon, ám megérzései valahogy mindig azt súgták, hogy még nem jött el az ideje, neki más úton kell haladnia. Többek között erről beszélt Liebhaber Juditnak az Erősebb Igen legújabb különkiadásában. 

Kati egy zenészcsaládban nőtt fel, édesapja a hazai zeneipar megkerülhetetlen alakja volt, telis-tele kapcsolatokkal. Ám Katinak mégsem szülei jelentették az ugródeszkát, ő ugyanis ragaszkodott ahhoz, hogy magának tapossa ki a hírnév és a siker felé vezető utat. Így történt, hogy már 20 éve volt a színpadon, amikor bekövetkezett a várva-várt áttörés. 

 „Tudtuk, hogy a saját karrieremet a saját erőmből akarom végigjárni, nem az ő farvízén felúszni. Nem kértem kölcsön a telefonját, hogy adja oda, hogy végighívjam a nagy embereket. Dolgoztam vele, de inkább csak azért, hogy megtanuljam a szakma csínját-bínját (…) De a saját karrieremet egyedül akartam felépíteni. És ugyan sokkal rögösebb és sokkal hosszabb volt, de hatványozottan sokkal inkább magaménak érzem és nagyon büszke vagyok rá”emlékezett vissza az édesapjával kötött egyezségére az Erősebb Igen különkiadásában. 

2003-ban, amikor elindult a Megasztár első szériája, Wolf Kati is szerencsét próbált és bekerült az ötven legjobb énekes közé. Egyetlen lépés választotta el attól, hogy az élő adásba szerepeljen, amikor sokak nagy meglepetésére visszalépett a versenytől, mert úgy érezte, hogy az veszélyezteti egy másik nagy álmát. 

„Emlékszem az is egy pillanat alatt megvolt az a döntés, hogy én ezt nem akarom még. Nagyon megijedtem attól, hogy én címlapon leszek, másrészt attól, hogy ez el fogja venni a lehetőséget, hogy én most anya legyek. Akkor az fontosabb volt és visszaléptem.” – mondta Liebhaber Juditnak. Hozzátette: „Jó volt, hogy akkor fontosabb volt a család és nagyon fontos volt, hogy gyerekem legyen és aztán meg teljes felvértezettséggel meg tudtam tenni, hogy a karrierre figyeljek ugyanennyire.”

Hogy mi történt volna akkor, ha annak idején Kati igent mond a Megasztárra, azt sosem fogjuk már megtudni. Annyi azonban bizonyos, hogy érdemes volt ösztöneire hallgatnia, hiszen ma nemcsak boldog anyuka, hanem sikeres énekesnő is. 

 

Kategória:
 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!