Will Smith 53 éves lett, a legjobb országimázs filmet neki köszönhetjük

-

Szeptember 25.én tölti be az 53. születésnapját  az Oscar-díjra jelölt, többszörös Grammy díjas színész/rapper Will Smith, aki számos alkalommal forgatott már Budapesten.

Neki köszönhetjük az egyik legismertebbé vált országimázs kisfilmet, amit illegálisan készített az utolsó este, mielőtt elhagyta a fővárost. A Gemini Man című akciófilm több jelenetét is Budapesten forgatták 2018-ban.
A színész az éj leple alatt az #inmyfeelingschallenge instagramos kihívás keretében felmászott a Lánchíd tetejére táncolni. A videó az egész világot bejárta és a színész is megúszta büntetés nélkül az akcióját.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés

Amikor egy évvel később, 2019-szeptemberében visszatért, hogy népszerűsítse a filmet, ismét felforgatta a fővárost. Születésnapi partit tartott a Bazilikánál, és mindenkit meghívott a koncerttel egybekötött ünneplésre.
Szeretett nálunk forgatni, többször látták a belvárosban vacsorázni. A forgatás alatt a családját is ide repítette, majd  együtt táncolták végig a fővárost. Megmutatta nekik a kedvenc helyét, ami az Operaház teteje és számos étteremben megfordultak különösebb felhajtás nélkül.
Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!