spot_imgspot_img
spot_img

WC-papír aranyból – egy tekercs 500 millióért jöhet?

-

Article Top Ad (AdSense)

Ha valakinek kedve támadna 22 karátos aranyból készült WC-papírt használni, egy ausztrál cégnek hála már erre is megvan a lehetőség. A Toilet Paper Man új szinte emelte a luxus életérzést, egy guriga arany tekercsért 1,3 millió dollárt kell perkálni – ez körülbelül 500 millió forintot jelent.  

A WC-papír napja!

Amikor már azt hinné az ember, mindent látott, az élet általában dob egy olyan csontot, amitől újra és újra hasraesik. Így esett ez velünk és a luxus vécépapírral is, ugyanis augusztus 26.-án tartják a nemzetközi vécépapír napot – LOL – e nemes alkalomból pedig utána jártunk, milyen egyéb lehetőségeink vannak, ha meguntuk a snassz, egyszerű, unalmas papírgurigákat.

Bár nem ér nevetni, a WC-papír is abszolút megérdemel egy világnapot, hiszen elengedhetetlen az élethez, és a kifogyása nagyon kellemetlen szituációkat okozhat. Nem véletlenül volt a COVID miatti pánikvásárlás egyik fő árucikke.

Mit nekünk illatosított, hatrégetű, környezetbarát… ha lúd, legyen kövér, megnéztük a felső tízezer toalettezési szokásait és így botlottunk bele az aranyból készült versenyzőre.

Ausztrál céghez köthető az aranyozott WC-papír

Azért Ausztráliában is vannak hajmeresztő ötletek, a Toilet Paper Man cég megálmodójával egészen biztosan megérne egy misét egy találkozó. A vállalat 22 karátos arany WC-papírt árul potom 1,3 millió dollárért – tehát több, mint 500 millió forintba fáj egy tekercs.

Nem mondanánk, hogy viszik, mint a cukrot: eddig egyetlen tekercset gyártottak, azt is több évig árulták, mire valaki úgy döntött, hogy kipróbálja a luxus papír élményt és megvásárolta.

A kiszállítást sem bízták a véletlenre, a cég ügyvezetője, személyesen adta át a csillogó pipereterméket díszcsomagolásban és egy üveg pezsgő társaságában a „szerencsés” vásárlónak. Persze érthető, nem lehet egy arannyal bevont vécépapírt Tesco házhozszállítással kérni, hogy nézne már az ki.

Tényleg használna valaki 22 karátos arany vécépapírt?

Nyilván az átlagember álmában sem szennyezne be egy ilyen értékes tárgyat, mert nem kétséges, hogy ha a tekercset fürdőszobai piperecikkként használják, az értéke zuhanni fog. Inkább a gazdagok játékszerének tekinthető ez, ha valaki már tényleg nem tudná hova tenni a pénzét.

Nem sok információ látott napvilágot a WC-papír minőségéről. Csak annyit tudtunk meg a cég oldaláról, hogy háromrétegű, aranybevonatú és biztonságos a használata. Ez keveset árul el a kényelem szintjéről, vagy arról, hogy az arany leválik-e róla, amikor megpróbáljuk használni. Egyáltalán milyen tapintása lehet egy ilyennek? Mindenestre a tekercs nemrég elkelt, MEGVETTE VALAKI, tehát a szupergazdagoknak be kell érnünk a húszezresek használatával…

Forrás:  Economic Times, Money INC

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!