spot_imgspot_img
spot_img

Ma a villamos nem csilingel, hanem megy a buli

-

Article Top Ad (AdSense)

Ma este a furcsa dolog történik. Néhány villamos átalakul diszkóvá, annak minden hangulati elemével. Csillognak, villódznak a fények, színes virtuális kavalkád veszi kezdetét a szerelvényeken. Meglepően egyedi és roppant izgalmasra sikerült ez a ‘tömegközlekedésileg’ ritmusokba szedett ünneplés. Régen a szerelvényeken jegy pultok voltak, ahol a serényen dolgozó ellenőrök, az utazni vágyóktól elkérték a jegyeket. Most ennek a mintájára ugyancsak pultok kerültek a villamosokra. Csakhogy ezek mögött DJ-k állnak. Serényen nyomatják a legjobb slágereket, karcolják a lemezeket, és a pattogó ritmusok ütemére zötykölődhetünk Budapest frekventált útvonalain.

Buli van a villamoson

Csütörtökön, az az ma, november 18-án ünnepelhetjük meg Budapest alapításának 149. évfordulóját. A BKK is odatette magát ezzel a menő aktivitással, mely biztosan felejthetetlenné teszi jó néhány ember megszokott hétköznapját. Budapest Brand Nonprofit Zrt. szervezésében, akik a főváros hivatalos turisztikai, kulturális és marketing szervezete, ma óriási meglepetéssel várja az utasokat. A bulivillamos a Móricz Zsigmond körtérről 18:09-, 19:28-, és 20:43-kor indul, a Széll Kálmán térről pedig 18:47-, 20:05-, 21:18-kor. Senki ne hagyja ki! Ha már úgy is el kell jutni A pontból B -be, aki tudja, csinálja hangulatosan. Ha pedig már unjátok a zárt, egyáltalán nem mozgó terekben való táncolást, partizást – ennél nincs jobb alkalom arra, hogy megéljétek milyen is menet közben ‘csinálni’.

Fotó: Pixabay

Egyedi ötlet – bravúros kivitelezés

Ha már amúgy is ünnepelni kell, csináljuk azt meglepő módon. Lehetett volna ez is a BKK szlogenje. Egy biztos, hogy a fiatalok számára olyan lehetőséget biztosítanak, amit még az unokáiknak is mesélni fognak. Akik meg csak úgy belefutnak majd a mai napon a bulivillamosba, megdöbbenve fogják tapasztalni, milyen is a felhőtlen szórakozás. Legyen az idős, fiatal, kétségtelenül bele fogja élni magát a dologba. Ezzel rengeteg mosolygós arcot, víg, mókás pillanatot élhetnek meg azok, akiket beszippant a bulivillamosok fergeteges hangulata.

Fotó: Pixabay

Ha manapság érdemes valahogy is utazni, nem kérdéses, hogy ez a legőrültebb, de legvidámabb nap hozzá!

3 szuper kiállítás, amit októberben látni kell!

Feszültség és zaklatottság mobiltelefon nélkül – nomofóbia

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!