Vicces Ikeás kutyaruhák

-

A közismert kék Ikeás szatyrokból készültek különféle stílusú kutyaruhák, amelyeket alapvetően viccnek szánt a svéd bútorcég. A különböző fajtájú kutyák peckesen és elegánsan feszítenek a filléres darabokban. A videót látva kedvünk lehet elkészíteni ezeket a mókás szetteket.

 

Kreatív és olcsó 

Manapság igen nagy és sokszínű a kutyaruhák és kutyáknak szánt kiegészítők kínálata. Ruhák, pórázok, kutyahordozótáskák és nyakörvek között lehet válogatni, a luxusdaraboktól az egyedi, kézzel készítettekig széles a skála. Az ausztrál Ikea is ráérzett erre, egy remek ötlettel állt elő még áprilisban: az ikonikus (itthon 296 Forintba kerülő) szatyrokat felhasználva különböző stílusú ruhákat mutatott be, és arra buzdította a vásárlókat, hogy készítsék is el azokat a kis kedvenceiknek.

A bevásárlótáskák újrahasznosítással Hund Couture néven új trendet teremtett az Ikea a  kutyáknak. Az áprilisi tréfaként induló olcsó és kreatív holmiknak hatalmas sikerük lett.

Ikeás kutyaruhák
kép: Ikea videójából részlet – ikea.com

 

A szatyor, ami új értelmet nyert

A Frakta fantázianevű terméket a bútorcég ezzel a  szöveggel kínálja a webáruházában :

Harminc éve van a választékunkban és az egyik legkeményebben dolgozó táska a világon. Nagy és erős, így bármi elfér benne. Legyen szó bevásárlásról, a szennyesről vagy egy tengerparti kirándulásról, mindig elkísér.”

Az exkluzív, magas színvonalú, egyedi gyártású divatcikkeket népszerűsítő divatirányzatokat lovagolta meg a cég ezekkel a kék, 100% polipropilénből készített szettekkel.

Ikeás kutyaruhák
kép: Ikea videójából részlet – ikea.com

 

Önirónia

Ki ne bosszankodott volna már Ikeás termékek összeszerelése közben… A Csináld magad élményt kínáló cég saját összeszerelési útmutatóikból is viccest csinált hiszen a kutyaruhákhoz ilyet is készítettek. Az imbuszkulcsok és csavarok helyett itt ollóra és cérnára volt szükség. Az útmutatók az ausztrál Ikea oldaláról voltak letölthetők, de sajnos már nem láthatjuk őket. A beöltöztetett kutyusokon azonban még mosolyoghatunk.

A mókás videót itt tudod megnézni:

Cikkeink hasonló témában:

Őrült cicás és kutyás holmik a netről- vicces cuccok a kedvenceknek és a gazdiknak

Mutatós divatcikkek autógyártási hulladékból

 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!