spot_imgspot_img
spot_img

Végre itt az első magyar karácsonyi film, a NAGYKARÁCSONY

-

Article Top Ad (AdSense)

Nekünk már a múlt héten elkezdődött a karácsony, ugyanis a Bcool magazin meghívást kapott az első magyar, karácsonyi romantikus film bemutatójára.

A hivatásos és önkéntes tűzoltók hősies munkájának mond köszönetet az első magyar karácsonyi mozifilm, amely Tiszeker Dániel rendező második nagyjátékfilmje. Az egyszerre szívet melengető, romantikus és humoros vígjátékban olyan kiváló színészek gondoskodnak a könnyed szórakozásról, mint Pokorny Lia, Scherer Péter, Szabó Kimmel Tamás, Rujder Vivien, és Csuja Imre Ötvös András, Zsigmond Emőke, mellettük 30 hivatásos tűzoltó és 22 gyerekszereplő. 

A színészek már a forgatáskor érezték, hogy  valami különlegesnek lettek a szereplői, hisz ők kapták meg a lehetőséget, hogy játékukkal  a legszebb ünnepkor családokat ültessenek be a mozikba. Nagymama és unoka együtt izgulhat, hogy happy enddel végződjön a több szálon is kibontakozó szerelem.

Zsigmond Emőke és Ötvös András, a  fő szerelmespár
A történetet ugyanis a szerelmi szál mozgatja, mindezt  gyönyörű környezetben, a fővárosunkban. Budapest még úgy is csodálatos, hogy a filmben a téli jeleneteknél nem esik a hó, és az ünnepi, télies hangulatot a karácsonyi fényekkel igyekeztek átadni a Várkert bazárban berendezett karácsonyi vásáron.

A mesét a karácsonyi, hagyományos bethlehemi játék körül forgó kalamajka adja, boldogságért küzdő kisemberek, a tűzoltó, a tanárnő, a szingli anyuka, és az agglegény vásári árus életébe pillanthatunk bele, akik mindnyájan szeretere vágynak.

 

 A hazai, szokásos életérzésből és poénokból pedig jócskán adódik: rosszul visszaadó, ám jó szívű karácsonyi árus, a beszólogatós, az adóhivatalnak fricskát mutató diszpécser, akit Hernádi Judit alakít. Szóval olyan magyaros……

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!