spot_imgspot_img
spot_img

Vége! Szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup

-

Article Top Ad (AdSense)

Nemrég még a sztárpár kapcsolatától volt hangos a sajtó, de úgy tűnik, kialudt a láng. Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelmének korán vége szakadt, még fél év sem telt el az eljegyzésük óta.

A hírt az expár mindkét tagja ugyanazzal a szöveggel osztotta meg közösségi oldalán. Hozzátették, hogy semmilyen formában nem kívánnak nyilatkozni az ügyben.

„Szeretnénk a saját oldalunkon elmondani a minket követőknek, hogy eljegyzésünket Shane-nel felbontottuk. Sehol sem szeretnénk erről nyilatkozni, ezért megkérünk mindenkit, hogy ezt tartsák tiszteletben.”

A celebek kapcsolatára tavaly december elején derült fény, egy címlapsztorin keresztül tudatták a nagyvilággal, hogy egy párt alkotnak. Shane Tusup akkor „élete szerelmeként” írta le Szabó Zsófit, úgy tűnt, teljes az összhang és hatalmas a boldogság. A sajtónak elárulták, nem várt szerelem volt az övék, egy véletlen találkozással kezdődött az egész. Szabó Zsófi volt az egyik háziasszonya az RTL reggeli műsorának, ahová Tusup-ot is meghívták.
Elmondásuk szerint már a beszélgetés alatt érezték, megvan az a bizonyos szikra. A találkozás után az edző nem tudta kiverni a fejéből, ezért Instagramon keresztül felvette vele a kapcsolatot.
Ezt alátámasztotta február 22-ei eljegyzésük is, az úszóedző Monacoban kérte meg szerelme kezét. Zsófi karácsonykor még kiemelte, hogy nem akar gyűrűt kapni, viszont későbbi riportokból kiderült, hogy Tusup régóta készült a lánykérésre, az anyja adta neki a tippet, hogy február 22-én, 22:22-kor kérje meg barátnője kezét. Zsófi ezt nyilatkozta a lánykérés után:

„Nem tartom korainak, de szerintem mind a ketten csak élvezzük, hogy szeretjük egymást, jól működünk együtt. Időközben rájöttem, hogy amennyire fontos neki ez, annyira fontos nekem. Nincs ezzel semmi gond.”

Tusup három hónap együttlét után kérte meg Szabó Zsófi kezét, eljegyzésük kevesebb ideig tartott. A szakítás okairól egyelőre nem tudni többet, nem részletezték, hogy milyen okból jutottak erre a döntésre és nyilatkozuk szerint, ezt a jövőben sem tervezik megtenni.
Forrás: 24.hu, Femina
https://bcoolmagazin.hu/szabo-zsofi-is-a-biztonsagos-futasert-kampanyol/
Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!