spot_imgspot_img
spot_img

Vége az unalmas estéknek!

-

Article Top Ad (AdSense)

Egy játék, ami garantáltan színt hoz a hétköznapokba! Megismerhetitek egymás gondolatait a másikról és arról, milyennek látja valójában a kapcsolatotokat!

Úgy érzed, régen beszélgettél teljesen őszintén magatokról a pároddal? Töltsetek el együtt egy izgalmas, szórakoztató estét, ismerjétek meg egymás legtitkosabb gondolatait és élvezzétek az eredményt: a megújult kapcsolatotokat!

Fűszerezzétek meg a következő randitokat egy új, lebilincselő játékkal, hallgassátok meg, milyenek vagytok egymás szemében!

Egymás szemében: tökéletes megoldás a szürke hétköznapokra! Hallgasd meg, mit gondol rólad az, akivel a jövődet tervezed, milyennek lát téged, a múltatokat és a jövőtöket!

Mindig izgalmas érzés megtudni, mit gondolnak rólunk mások. Főleg azok, akik a legközelebb állnak hozzánk…

Hallgasd meg, mit gondol rólad az, akivel a jövődet tervezed, milyennek lát téged, a múltatokat és a jövőtöket!

Az Egymás szemében egy kártyajáték kifejezetten párkapcsolatban élők számára.

Kérdéseket tartalmaz, amiket a pároknak egymásról kell megválaszolniuk,  és amikből kiderül, milyennek látják a másikat és a kapcsolatukat.

A kérdések megválaszolása teljesen új szintre helyezheti, frissen tarthatja a kapcsolatokat (újakat és régieket egyaránt!), új távlatokat nyithat meg.

Szórakoztató és elgondolkodtató játék azoknak, akik nemcsak egymás mellett szeretnének élni, hanem a szó szoros értelmében együtt, a lehető legmélyebben megismerve a másikat.

A játék ára: 7900 forint

A játék elérhető itt:

https://bcoolmagazin.hu/egy-erett-ferfi-nem-teszi-meg-ezeket/
https://bcoolmagazin.hu/mikor-lesz-mar-egyenloseg/
Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!