spot_imgspot_img
spot_img

Vasárnap újra lesz Mikulásfutás

-

Article Top Ad (AdSense)

Az évről évre hatalmas népszerűségnek örvendő fővárosi futás két év szünet után kerül újra megrendezésre Budapesten.

Vasárnap irány a Fővám tér

Az év egyik legmókásabb közös futása 2022. december 4-én a Fővám téren veszi kezdetét. Innen rajtolnak majd el a résztvevők, akik három táv közül választhatanak: az 5, a 2,6 kilométeres, illetve a legkisebbek és a családok részére lehetőség lesz a 900 méteres futam teljesítésére is.

Hetedszerre

A hópelyhek közül induló futás idén már hetedik alkalommal kerül megrendezésre. A mezőny a pesti alsó rakparton fut majd végig egészen a Parlamentig, ahonnan visszafordulva folytatják majd útjukat, hogy aztán a célban a Mikulással találkozzanak.

A futás alkalmával a Budapesti Sportiroda idén az ÁGOTA Alapítvány részére gyűjt játékokat, írószereket, iskolaszereket állami gondozott gyermekek számára.

 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!