Vanessa Paradis az örök szépség

-

Énekesnő, színésznő, modell, mellette anyuka és feleség és nem utolsó sorban, ellenálhatatlan szépség. Vanessa Paradis színes élete és szépségének titka.

Színes karrier

Vannak, akik kizárólag Johnny Depp miatt ismerik a francia énekesnőt, pedig már jóval kapcsolatuk előtt lépett a köztudatba. Alig 14 évesen ismerte meg őt a világ a Joe le Taxi listavezető slágerének köszönhetően. Szépségére és tehetségére hamar lecsapott a filmipar is. Először a francia Noce Blanch című filmben játszott, amiért óriási elismert kapott, César-díjjal tüntették ki, majd leghíresebb szerepei a Lány a hídon, az Élisa és a Szívrablók című filmekben teljesedtek ki.

Az éneklés és színészkedés mellett a modell szakma is csábította, érthető módon. 20 éves volt, amikor a Coco Chanel saját márkájának arcává koronázta. Főként parfüm reklámokra kérték fel. Mai napig többször láthatjuk Chanel kampányokban. Mégis az igazi szenvedélye az éneklés. 2013-ban a Love Songs című dupla lemezével tért vissza a zene világába.

Kép: A fiatal Vanessa Paradis_Tony Barson_Getty Images

Johnny Depp exe

Színes karrierje ellenére, akkor kezdek el róla a legtöbbet beszélni, amikor Johnny Depp mellett sétált be a csillogó hollywoodi reflektorfényekbe. Sosem házasodtak össze, de hosszú 14 évet töltöttek egymás mellett. Ez idő alatt Paradis két gyerekkel ajándékozta meg párját. 2012-ben a szakításukra egyből rácuppant a média. 10 év telt el, de még mindig beszédtéma az egykori pár kapcsolata.

Legutoljára a Johnny Depp – Amber Heard-féle botrány és pereskedés kapcsán szólalt meg. Egy nyílt levélben kiállt volt barátja mellett. Érzékeny és szerető férfinak nevezte, aki kapcsoltuk alatt sosem adott indokot arra, hogy féljen tőle. Kifejtette, hogy egyenesen felháborítónak találja Amber Heard vádjait.

Kép: Vanessa Paradis és Johnny Depp 2004-ben_Rex

Az örök szépség

Paradis 50 évesen is igazi bombázó! Lánya, Lily-Rose Depp szinte minden porcikáját megörökölte tőle. Nem fogjuk azt a kínos szöveget elsütni, hogy Paradis, lánya mellett úgy néz ki, mintha csak a nővére lenne. Azonban valljuk, be, hogy brutálisan jól tartja magát! Francia nő létére talán a vérében van, hogy idősebb korban csak még gyönyörűbb lesz, de tudjuk, hogy a bőr- és szépségápolást már igen fiatalon elkezdte.

A legfontosabb francia szépségtippeket mi magunk is könnyen elsajátíthatjuk. Először is ne törekedjünk a tökéletesre. A tökéletlenség bája sokkal vonzóbb, mint egy túlságosan is precíz ajakkontúr meghúzása vagy egy milliméterről milliméterre átgondolt szett. Egy lazán feldobott sál, enyhén kócos haj sokkal természetesebb hatást kelt. Szintén fontos észben tartanunk, hogy a kevesebb néha több. Egy kis pirosító, szempillaspirál, rúzs és máris egy laza, de annál vonzóbb külsőt varázsolhatunk magunkat, épp úgy, mint Paradis.

Kép: Vanessa Paradis és lány, Lily-Rose Depp_lilyrose_depp_Instagram

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!