Valentin-nap otthon? Segítünk, hogy stílusos legyen!

-

A jelenlegi helyzetben legtöbb időnket otthon töltjük. Ez azonban nem jelenti azt, hogy lehetőségeinkhez mérten ne varázsolhatnánk különlegessé a Valentin-napot. A hangulatos dekoráció, apró meglepetések és figyelmes gesztusok mellett, miért ne öltözhetnénk az alkalomhoz illően? A modivo.hu stílustippjei segítenek abban, hogy megtaláld a számodra testhezálló darabokat és kombinációkat. Inspirációra fel!

Otthon is elegánsan

Csak azért, mert otthon vagyunk, attól még tehetünk úgy, mintha étteremben lennénk vagy éppen táncolni mentünk volna. Egy elegánsabb ruhával, finomabb anyagból készült darabokkal könnyedén megadhatjuk a módját a Valentin-napi ünneplésnek. 

Hanyag elegancia

Egészen felszabadító érzés, amikor egy elegánsabb zakót vagy inget, egy kicsit hétköznapibb viselettel kombinálunk. Szintén nagy kedvenc, amikor az irodai megjelenést egy stílusos edzőcipővel dobjuk fel. Ez a fajta játékosság a szerelmesek napján is segítségünkre lehet. 

Összeillő outfitek

Ha már a játékosságnál tartunk, az összeillő outfitek kifejezetten jó példák erre. Akár a stílust, akár a színeket kombináljátok, összeöltözni a másikkal mindig egy kicsit közelebb hozza az embereket. 

Csak kényelmesen

Mindent figyelembe véve, az egyik legnagyobb előnye az otthoni ünneplésnek, hogy akár teljesen lazára is vehetjük a megjelenésünket. Szabadidő ruhában is lehetünk kreatívak a megjelenésünkkel és zavartalanul figyelhetünk arra, ami a legfontosabb: egymásra. 

Álomszép fürdőszoba – mi a legújabb dizájn trend?

Kategória:
 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!