spot_imgspot_img
spot_img

Valentin-nap: így köszöntik a szerelmet a sztárpárok

-

Article Top Ad (AdSense)

Szívmelengető vallomások, első közös fotó. Valentin-nap alkalmából azok a sztárok is posztolnak egy-egy közös képet szerelmükkel, akik a legtöbbször elrejtik a „nagy őt” a világ szeme elől.

Hosszú Katinka a szerelmesek napja alkalmából osztotta meg az első közös fotóját szerelmével, Gelecsér Mátéval. A férfi januárban kérte meg a háromszoros olimpiai bajnok kezét, mégpedig egy mesés helyen, Tenerifén. Az úszónő természetesen igent mondott neki, hisz már 2019 óta egy párt alkotnak.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés

Stohl András ötödik gyermekével várandós feleségét, Vicát köszöntötte nyilvánosan a szerelmesek ünnepe alkalmából. Pár napja jelentették be, hogy bővül a család, és Vica gyermeket hord a szíve alatt.

„Köszönöm hogy vagy Nekem❤️ – írta a kép mellé, amit ITT megnézhetsz.
Tóth Gabi számára a Valenti-nap dupla ünnep. Négy évvel ezelőtt, pont ezen a napon ismerkedett meg férjével, Krausz Gáborral, akivel egy kislányt nevelnek Hannarózát. Mai instagram posztjában megható üzenetet osztott meg a rajongóival.
Instagram/Tóth Gabi

Valentin nap❤️ Igazából számomra nem lenne olyan fontos ez az esemény, de mégis az lett, mert Krauszommal 4 évvel ezelőtt pont ilyentájt találkoztunk először (persze 13-án, mert nehogymár Valentin napon legyen az első randink😂). Azóta is minden nap hálát adok  érte, néha persze azért az agyamra is tud menni…- írta az énekesnő.

Stana Alexandra, a Dancing With The Stars műsor profi táncosa, és az Ázsia Expressz második évada győztes párosának férfi tagja, Meggyes Dávid ma, Valentin-napon tették közzé első közös fotójukat. Ezzel hivatalosan is felvállalták nagy port kavart  szerelmét, ugyanis Horváth Gréta influencer egykori párja felrúgta kapcsolatát az új szerelemért. Bár sokáig állították, hogy nem egy harmadik fél miatt szakítottak, sokáig nem tudták titkolni, ki miatt került sor a kenyértörésre.
Béres Alexandra családjával közös képen emlékezett meg arra, hogy már 27 éve alkot egy párt férjével, Krisztiánnal. Két csodálatos kislány szülei.
Fotó:Instagram/Béres Alexandra
„Már 27 éve létezik a “MI”, és évről évre csak még értékesebb.”
Köllő Babett a hagyományostól eltérő módon emlékeztett a szeretetre. Lányával „Szeretlek” feliratú egyenpólóban pózolva fejtette ki gondolatait a szeretet erejéről.
Fotó:Instagram/Köllő Babett

„A  legtisztább szeretet.❤️Valentin naptól függetlenül.Semmi másnak nincs értelme a világon,mint önzetlenül ,tisztán szeretni.A gyerekünket,a párunkat,a szüleinket,a barátainkat.❤️Ha csak egy ember van az életetekben akit mindennél jobban szerettek és aki mindennél jobban szeret benneteket,már gazdagok vagytok.❤️”

Járai Máté immár 22 éve változatlan szerelememmel szereti feleségét Kirát, és nem csak Valetin – napon isteníti az imádott nőt.

Fotó:Instagram Járai Máté

„Valentin nap. Benne hinni, érte élni, vele lenni, neki hinni, Őt szeretni: rajongani érte, egy átlagos hülye hétfőn is, nem csak Valentin napon @jaraikira forever❤”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Járai Máté (@jaraimate) által megosztott bejegyzés

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!