spot_imgspot_img
spot_img

4 vágyűző szokás, ami a szenvedély útjában állhat

-

Article Top Ad (AdSense)

Van pár rossz szokás, ami szenvedélyromboló. Friss szerelmi viszonyban és tartós kapcsolatban is bele lehet rondítani a mámorba. Ezeket a vágyűző megnyilvánulásokat érdemes elkerülni.

Önmagad kritizálása

Sokszor akaratlanul is kibukik az emberből az összebújós hangulatban is pár negatív megjegyzés, amit saját magára tesz. Ismerős? Egy tartós párkapcsolatban gyakran elkövetik az emberek azt a hibát, hogy magukat pocskondiázzák, utalgatnak arra, hogy egykor szebb volt a testük, jobb kondiban voltak. Ezt nem érdemes hangoztatni, rettentően lehangoló lehet a másik számára. Gondolj bele, ha leszólod a kinézeted, olyan hibákra is felhívod a figyelmet, amit a másik talán észre sem vett volna.

Soha ne szapul magadat olyan ember előtt, akit meg szeretnél hódítani, akit párodként magad mellett akarsz tudni. Ki jön lázba a negatív megjegyzésektől? Ne rántsd le a leplet a kis szépségfokozó kulisszatitkaidról sem!

kép:pixabay.com

Hasonlítgatás, exek emlegetése

A veszekedés hevében sokszor mond az ember olyan gonoszságokat a párjának, amiket később nagyon megbán. Épp ezért sosem szabad degradálni, az exedhez hasonlítani a szerelmedet, vagy éppen a külsejét összevetni másvalakiével. A másokhoz való viszonyítgatás, hasonlítgatás a társad lelkén sebet ejthet, akkor is, ha nem mutatja. Az intim együttlétekben az a legcsodásabb, hogy a teljes elfogadásról is szólnak.

Elhanyagolt külső

A rendezett megjelenés, az ízléses külső számít a hosszú távú kapcsolatokban is. Nem csupán a csábítás időszakában fontos a kellemes benyomás, ápoltság. A kinyúlt póló, a foltos mackónaci gyakran előkerül otthon, hiszen kényelmes, de a játszós ruha gyakori viselése sajnos nem kedvez a szenvedélynek. Persze életszerűtlen lenne 0-24 dögös cuccokba öltözni otthon, de ha szeretnéd, hogy a párod a vonzónak lásson, akkor figyelj a „csomagolásra” a laza szettedben is.

Könnyű elfelejteni, hogy az, aki melletted él, szeretné, ha újra és újra meghódítanád.

Néha kapj elő valami vadítót, hogy a párod érezze, neki csípted ki magad!

 

Ha olvasnál még hasonló párkapcsolati témában, ezeket a cikkeket is Neked ajánljuk:

Nőtípusok, akikkel nehéz kijönni

Ezért különlegesek a szuperérzékeny emberek

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!