Ünnepjük a fények fesztiválját!

-

A díváli üzenete a jó győzedelmeskedése, valamint az új kezdetek, az egység, a béke és a harmónia. A Lush nagy örömmel mutatja be a díváli élénk színei és hagyományai által ihletett, limitált kiadású kollekcióját.

Néhány díválit ünneplő munkatársuk segítségével idén is visszatér a Rangoli Dreams fürdőbomba, méghozzá az ínycsiklandó illatú, vadonatúj, limitált kiadású Mango tusfürdő társaságában. Csatlakozik hozzájuk egy dívális ajándékcsomag, valamint egy, a Londonban élő Sneha Shanker által tervezett kendőcsomagolás is. Ünneplésre fel!

Mango

Akár wellnessnapot tartasz, akár bulizni készülsz, vidd fel ezt a gyümölcsös gélt a testedre, majd öblítsd le az édesen illatos, puha eredményért.

Rangoli Dreams

Figyeld a narancs, a vörös és az arany táncoló árnyalatait, miközben elmerülsz a rizskeményítővel és kókusztejporral kényeztető, bőrpuhító vízben.

Light Up The World 

Miközben szerte a világot beragyogják a díváli-ünnepségek, nyúlj ez után a két élénk testápolási és zuhanytermék után melyek nyugtatják és sugárzóvá varázsolják a bőröd. Az ajándékcsomagot a Londonban élő Sneha Shanker illusztrátor tervezte.

fények fesztiválja

The Light Within Us

Ezt a szépség, természet, szerencse, termékenység és bőség szimbólumaival díszített, szemet gyönyörködtető dizájnt Sneha Shanker Londonban élő illusztrátor tervezte. 100%-ban újrahasznosított üdítőspalackokból készül, és tökéletes arra, hogy segítségével személyre szabott válogatást állíts össze valakinek a Lush-os kedvenceiből!

díváli

“A díválit közel másfél évezrede ünneplik a különböző vallásokban és kultúrákban. Ekkor a családok és a barátok egybegyűlnek, felveszik a legszebb ruháikat, közösen lámpást gyújtanak és mennyei édességeket és házi készítésű finomságokat osztanak meg egymással. Fontosnak tartottam, hogy figyelmet szenteljünk az ünnep fő mondanivalójának, miszerint a jóság és a bőség fénye minden lényben ott lakozik. Ismerjük el és ünnepeljük meg!” – Sneha Shanker, illusztrátor

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!