spot_imgspot_img
spot_img

Ünnepi smink az ünnepi időszakra

-

Article Top Ad (AdSense)

Az ünnepi szezon két legikonikusabb árnyalata, a piros és az arany sosem megy ki a divatból, főleg, ha sminkről van szó! Az Artistry™-nek köszönhetően pedig te magad is elkészítheted ezt a klasszikus, csillogó ünnepi sminket. Mutatjuk a lépéseket és a legszuperebb termékeket is!

  • Varázsold tökéletessé a szemöldököd!

Az Artistry Studio™ Los Angeles Edition Pacific Proof Vízálló szemöldökformázóval elképesztően könnyű dolgod lesz: a hosszú applikátorecset segítségével, felfelé irányuló mozdulatokkal vidd fel a terméket. A belső szemzugból indulva kövesd a szemöldök ívét a külső sarokig. Ha hangsúlyosabb hatást szeretnél elérni, bátran vigyél fel egy vagy két extra réteget.

  • Adj extra tartós csillogást a szemnek!

Nem véletlen, hogy eddig nem esett szó primerről, hiszen az Artistry Studio™ Bangkok Edition Csillámló krémes szemhéjárnyaló összetevőinek egyike egy beépített alapozó, amely segíti a szemhéjpúder tapadását, így nem pereg le, nem kenődik el, a felviteltől az eltávolítás pillanatáig a helyén marad. A belső szemzugba vidd fel a Gold Crush, majd mellé a Smoky Nights árnyalatot, és satírozd össze egy ecset segítségével.

  • Tusvonal könnyedén!

Az Artistry SIGNATURE COLOR™ Hosszan tartó folyékony szemhéjtussal igazán emlékezetessé teheted a megjelenésed. Ez az intenzív fekete színű, fényes hatású szemhéjtus olyan precíz, hegyes végű ecsettel rendelkezik, ami maximális irányíthatóságot nyújt, így könnyedén készíthetsz vele akár vékony és visszafogott, akár merész és drámai tusvonalat. Fontos, hogy használat előtt alaposan rázd fel az üveget, ezzel aktiválva a kétfázisú formulát, mely biztosítja a tartósságot!

  • Dús szempillák egyetlen lépésben!

Az igéző tekintet eléréséhez nincs szükség műszempillára, hisz itt van nekünk az Artistry Studio™ NYC Edition Gotham Black 3 az 1-ben dúsító szempillaspirál. 3 az 1-ben kialakításával azonnal szétválasztja, dúsabbá teszi és megemeli a pillákat, az kicsavarható ecsetnek köszönhetően pedig te választhatod ki, milyen hatást szeretnél elérni: a legjobb eredmény érdekében használd a  rövid sörteállást a szempillák dúsításához, majd forgasd a  hosszabb sörtehelyzetbe a szempillák megemeléséhez és göndörítéséhez, végül használd a szempillaspirál fésűs részét a szempillák szétválasztásához.

  • Az „i”-re a pont! 

Az ünnepi smink megkoronázásához az Artistry Studio™ Shanghai Edition Világító matt ajakszínező lesz a segítségedre. A friss és folyékony állagának köszönhetően könnyedén felvihető, mégis az ajakrúzsokhoz hasonló teljes fedést ad. A kontúr meghúzásához használd az applikátor csúcsát, majd az applikátor lapos végével színezd át az ajkaidat. Mosoly- és csókálló, és egész napon át tart.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!