spot_imgspot_img
spot_img

Ünnepi ruhák hazai divattervezőktől, amelyeket mi is szívesen viselnénk

-

Article Top Ad (AdSense)

Könnyen megoldhatjuk a „mit vegyünk fel” dilemmát a következő hazai divattervezők szebbnél-szebb ruháival.

Összeállításukban arra törekedtünk, hogy megmutassuk azt a sokszínűséget, amelyet a magyar tervezők képviselnek, akiknek a kollekciói között egyaránt megtalálhatók a hétköznapi és az ünnepi viseletek is.

KE Fashion

Fotó: KE Fashion Facebook oldala

Kovács Erika kollekciójában alkalmi és hétköznapi ruhák is megjelennek, amelyek közös jellemzője, hogy mindegyik csupa nőiesség és harmónia. Ünnepi kollekciójában főszerepet kaptak az elegáns fekete darabok,amelyek tökéletesen illeszkednek viselőjük személyiségéhez.

Sentiments Couture

Fotó: sentimentscouture.com

Joó Beatrix ruhakölteményeit azoknak a nőknek tervezi, akik mernek elég bátrak lenni ahhoz, hogy különbözzenek és akik vállalják önmagukat. A Sentiments ruhák finomak és különlegesek, de mindegyikben ott van az a kis női rafinéria, amelytől izgalmas lesz és egyedülálló.

Varga Viktória

Fotó: Varga Viktória Facebook oldala

Varga Viktória ruháiban a szivárvány minden árnyalata megjelenik. Az idei őszi-téli kollekciójában a tervező a növényekhez és az építészethez nyúlt inspirációért, és így születtek meg azok az alkotások, amelyek  arra szeretnék ösztönözni a nőket, hogy legyenek bátrak és öltözzenek minél színesebben.

Anita Pásztor 

Fotó: Pásztor Anita Facebook oldala

A jogászból lett divattervező ruháit az egyedi, kézi megmunkálású textilek, hímzések és gyöngyök jellemzik. Minden keze alól kikerülő darab különleges és megismételhetlen, hiszen minden anyagból mindössze egyetlen alkotás születik.

Elysian

Fotó: Elysian Facebook oldala

Az Elysian ruhák lágyak és légiesek, amelyet idén a költészet gyönyörű és titokzatos világa inspirált. Bódis Boglárka őszi-téli kollekciójával a női szépség előtt tiszteleg, az előtt a nő előtt, aki nem csak gyönyörű, hanem egyszerre erős és bátor és tudja, hogyan használja hatalmát.

 

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!