Ukrán világsztár duó, az ARTBAT is fellép a Plázson

-

Világsztár fellépővel érkezik a hétvégi Plázs és erre a nyárra búcsúzik a Metzker Viktória & Friends az Arénától. 

Augusztus 19-én egy igazi világsztár duó is ellátogat a Balaton Nagyszínpadára.  Az ARTBAT, az Artur és Batish alkotta duó a legsikeresebb ukrán elektronikus zenei előadók közé tartozik és világszerte elismert. Az ARTBAT sikerének kulcsa a legmagasabb minőségű, erőteljes és ötletes hangzásukban rejlik. A számaik lenyűgözően képesek energiával és lendülettel feltölteni mind a meghitt tánctereket, mind a hatalmas arénákat, nem lesz ez másképp a Plázson sem! A fiúk mellé érkezik Philipp Straub és a hazai support: Metha, Mateo & Spirit és a Secret Factory. 

Szintén ezen a napon, pénteken a Metzker & Firends utolsó felvonása érkezik az Arénába, Viki vendége pedig az AK26 lesz. Előtte azonban kifut még egy BAHART x Plázs party hajó, amire duplán megéri felszállni, hiszen aki jegyet vált a Boat Party-ra, az VIP vendégként térhet be az esti Aréna buliba. 

Szombaton pedig fiatalok ezrei rúgják majd a homokot a WeLoveBalaton Festivalon, ahol több mint 30 fellépő váltja egymást, így – többek között –  Bárány Attila, a BSW, Manuel, Metzker Viktória, T.Danny és a ValMar is színpadra lép majd. 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!