spot_imgspot_img
spot_img

Ukrán világsztár duó, az ARTBAT is fellép a Plázson

-

Article Top Ad (AdSense)

Világsztár fellépővel érkezik a hétvégi Plázs és erre a nyárra búcsúzik a Metzker Viktória & Friends az Arénától. 

Augusztus 19-én egy igazi világsztár duó is ellátogat a Balaton Nagyszínpadára.  Az ARTBAT, az Artur és Batish alkotta duó a legsikeresebb ukrán elektronikus zenei előadók közé tartozik és világszerte elismert. Az ARTBAT sikerének kulcsa a legmagasabb minőségű, erőteljes és ötletes hangzásukban rejlik. A számaik lenyűgözően képesek energiával és lendülettel feltölteni mind a meghitt tánctereket, mind a hatalmas arénákat, nem lesz ez másképp a Plázson sem! A fiúk mellé érkezik Philipp Straub és a hazai support: Metha, Mateo & Spirit és a Secret Factory. 

Szintén ezen a napon, pénteken a Metzker & Firends utolsó felvonása érkezik az Arénába, Viki vendége pedig az AK26 lesz. Előtte azonban kifut még egy BAHART x Plázs party hajó, amire duplán megéri felszállni, hiszen aki jegyet vált a Boat Party-ra, az VIP vendégként térhet be az esti Aréna buliba. 

Szombaton pedig fiatalok ezrei rúgják majd a homokot a WeLoveBalaton Festivalon, ahol több mint 30 fellépő váltja egymást, így – többek között –  Bárány Attila, a BSW, Manuel, Metzker Viktória, T.Danny és a ValMar is színpadra lép majd. 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!