spot_imgspot_img
spot_img

Újraforgatják a Több mint testőr című filmet

-

Article Top Ad (AdSense)

A Több mint testőr című film jövőre lesz 30 éves. Az ikonikussá vált betétdal, az I Will Always Love You éppúgy megunhatatlan, mint maga a film. A sztorin és Kevin Costner sármján sem fogott az idő. Szomorú azonban, hogy Whitney Houston már nem él. Az 1992-es romantikus filmből a kerek évfordulóra remake készül.

 

A film kasszasiker volt

Az 1992-ben az egyik legnagyobb kasszasikere volt a Whitney Houston és Kevin Costner főszereplésével leforgatott romantikában és akcióban bővelkedő Több mint testőr. Azóta megannyi film megidézte már a testőr és a popsztár szerelmi évődését, és magát az alaphelyzetet is. Olyan film ez, aminek számos jelenete ma már klisésnek tűnik, de megjelenésekor még nem volt az.

 

Feledhetetlen jelenetek és zene

Emlékszem, általános kisiskolásként láttam először a 90-es évek közepén, egy iskolai buszos kirándulás alkalmával vetítették le nekünk a filmet. Annyira beégett az emlékeimbe, hogy máig fel tudom eleveníteni az érzést, amikor elcsodálkoztam azon, hogy Kevin Costner olyan érzéki és profi egyszerre, hogy egy kardon szétválik a selyemanyag, amit finoman rádob. Az óvó, védő, kimért férfi prototípusává vált valószínűleg sok lány, nő fejében.

A romantikus thriller egyik feledhetetlen jelenete ez is:

Kevin Costner remek filmjeiről ebben a cikkünkben is olvashatsz: 4 izgalmas Kevin Costner-film

Az I Will Always Love You dalt Dolly Parton énekes–dalszövegíró írta 1973-ban. Először az ő kislemezén jelent meg a dal 1974-ben. Whitney Houston 1992-ben felénekelt változata minden idők egyik legnagyobb példányszámban eladott kislemeze lett.

 

 

A Több mint testőr története röviden

A Több mint testőrben Whitney Houston híres énekest játszik (nem állt tőle távol a karakter). Sokan rajonganak érte, ám ismeretlen zaklatója is akad, aki ellen meg kell őt védeni. Kevin Costner alakítja a magának való egykori titkosügynököt, aki mindig résen van, és képes testével is védelmezni a sztárt. Persze izzik a levegő köztük a kezdetektől.

A 30 éves klasszikus

Mivel a film jövőre lesz 30 éves, a Warner Bros. stúdió szeretné elkészíteni a remake-et. A Variety magazin értesülései szerint a népszerű popsztár és a testőrének szerepeire Tessa Thompson és Cardi B, illetve Chris Hemsworth és Channing Tatum esélyesek.

A Warner Bros. bejelentése szerint a feldolgozás forgatókönyvét Matthew Lopez írja, a díjnyertes The Inheritance című 2019-es Broadway-darab szerzője. A producerek között van Lawrence Kasdan, az eredeti film írója és producere.

Ezeket a cikkeinket is nézd meg:

Az Oscar-díjas Walter Matthau 4 vicces jelenete a Dennis, a komisz filmből

Egy megrázó hűtlenség – Jelenetek egy házasságból

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!