spot_imgspot_img
spot_img

Újabb nagysikerű musical a MadáchON online előadássorozatában

-

Article Top Ad (AdSense)

2021. augusztus 31-én egy egyedülálló musical előadást nézhetünk meg a Madách Színház „MadáchOn” elnevezésű online sorozata keretében, melynek egyik főszereplője Gubik Petra lesz.

A többkamerás monodráma

Andrew Lloyd Webber és Don Black egyszemélyes musicalje egy Amerikában élő fiatal angol lányról szól, aki New Yorktól Hollywoodig csak egyvalamit keres kitartóan és reménytelenül: a szerelmet. A lány által énekelt különböző hangvételű dalokból egy sokszínű történet bontakozik ki, mely a kapcsolatteremtés nehézségein keresztül az önismeret megszerzéséhez vezető szövevényes utat járja be, és egyre bizonyosabbá válik, hogy az út végén a főszereplőnek önmagát kell elfogadnia ahhoz, hogy esélye legyen a boldogságra. A lány próbálkozásai leginkább kudarcra vannak ítélve, csupán a darab végén, az utolsó dalban sejlik föl egy halvány reménysugár, hogy talán még sincs minden veszve, és végre rátalál az igaz szerelem.

 

Ez a bensőséges, egyfelvonásos, egyszereplős, elejétől végig dalokból álló színdarab – mely nem mellesleg Andrew Lloyd Webber néhány legszebb, legszívhezszólóbb dalát is tartalmazza – tökéletes lehetőséget nyújt minden énekes színésznőnek arra, hogy önmagát és tehetségét megmutathassa.

Itt további érdekes olvasnivalót találsz:

Jászai Mari, aki nyomorból küzdötte fel magát a csúcsra

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!