spot_imgspot_img
spot_img

Új videóklippel jelentkeznek a Nyári lányok!

-

Article Top Ad (AdSense)

Új videóklippel jelentkezik a Major Eszter és barátai gyerekzenekar! A Napraforgó Könyvkiadó gondozásában nemrég megjelent Holdraforgók albumról ezúttal a Hógömb című dalhoz készült egy csodaszép, téli hangulatú klip.

A sztárénekesek, Nyári Aliz és Nyári Edit mindenkit elbűvölnek, aki belepillant ebbe az elvarázsolt Hógömbbe, amelyben igazi ünnepi pillanatok elevenednek meg. A képeken Eszter és kislánya, Alíz, valamint a zongoránál a lányok apukája, Nyári Károly is megjelenik, teljessé téve a meghitt, családias hangulatot.

  • Major Eszterhez egy különleges kapcsolat fűz minket. Első dalunk, az Éld át szövegét neki köszönhetjük, de az elmúlt évek során többször volt lehetőségünk együtt dolgozni. Olyan tehetséggel és kifinomult érzékkel rendelkezik, amellyel minden alkalommal vissza tudja adni a zene üzenetét, szavakba tudja önteni az érzelmeket. Így szeretettel fogadtuk a felkérését, hogy a Hógömb című dalt életre keltsük.
  • A dal az első pillanatban megfogott minket, hiszen a szövegén keresztül tökéletesen átjön mindaz, amelyet az ünnepi időszak jelent nekünk: a család szívmelengető szeretete, az összetartozás, a béke, a nyugalom, az otthon melege. A mai felgyorsult világban a gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt szükségük van arra, hogy egy kicsit megálljanak, mosolyogjanak, szeressenek és szeretve legyenek. Fontosnak tartjuk, hogy az ünnep varázsa ne múljon el a Karácsony befejeztével. Minden napot különlegessé, ünnepivé tehetünk, ha megőrizzük szívünkben mindezt az érzést. Úgy gondoljuk, a videóklip pontosan átadja ezt az üzenetet. – mondták az énekesnők.

A fiatal és tehetséges Körtési András és csapata által forgatott, az év elejére tartogatott videó így azt szimbolizálja, hogy nem csak decemberben fontosak a meghitt együttlétek és a szeretet kimutatása, hanem bármikor “megrázhatjuk a hógömböt”, ünnepet varázsolva a szívünkben a hétköznapokból.

Előadó: Nyári Aliz, Nyári Edit

Zene és hangszerelés: Dusík Gábor

Dalszöveg: Major Eszter

Keverés és mastering: Kerekes Pál/SilverHill Studio

Rendező: Körtési András
Operatőr, vágó, VFX: Körtési András

Operatőr, világosító: Moldoványi Barnabás

Produkciós koordinátor, felvételvezető: Barcsay Zsombor

Kiadó: Napraforgó Könyvkiadó

A Korda-kultusz

Kodály Zoltán, akit hegyi varázslónak is hívtak

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!