spot_imgspot_img
spot_img

Új vezeték nélküli porszívó a piacon

-

Article Top Ad (AdSense)

 Az LG Electronics (LG) az idei CES-en mutatja be legújabb, vezeték nélküli, kettős funkciójú rúdporszívóját, az LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+ készüléket. A továbbfejlesztett porszívó minden padlótípuson meggyőző takarítási teljesítményt mutat fel, a készülék új akkutöltő-állomása pedig immár arra is képes, hogy önműködően ürítse ki az eszköz portartályát. Ez a funkció amellett, hogy kényelmes használatot tesz lehetővé , minimálisra csökkenti a helyiségek porterhelését. A megoldás úgy működik, hogy a készülék dokkolásakor a töltőállomás automatikusan átszivattyúzza a portartály tartalmát egy külön porzsákba, ezt követően pedig folytatja a porszívó töltését.

A töltőállomást ráadásul kivételesen helytakarékosnak tervezték: a LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+ mellett itt tárolható a porszívó hat kiegészítőből és takarítófejből álló tartozékkészlete is. A beállítások egyszerűen elvégezhetők a töltőállomás érintőképernyőjén, emellett egy olyan kapcsoló is megtalálható a dokkolón, amellyel manuálisan is kiválasztható a portartály ürítése.

A LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+ sokoldalúan használható, akár porszívóként, akár nedves felmosóként a funkciók közötti váltás a cserélhető takarítófejeknek és tartozékoknak köszönhetően rendkívül gyors és egyszerű, így nem gond akár a szőnyegek alapos kiporszívózása vagy a kő- és járólapfelületek foltmentes tisztítása sem. A one-touch, azaz egyérintéses vezérelhetőség, a gyorsan kicserélhető dupla akkumulátorcsomag, valamint a kivehető és mosható szűrők mind az LG kettős funkciójú készülékének könnyű használhatóságát szolgálják. Az LG gondolt az eredeti CordZeroThinQ A9 sorozat porszívók tulajdonosaira is: külön megvásárolható lesz a Power Mop készlet, amivel ezek a meglévő készülékek is megkaphatják a felmosó funkciót.

„A CordZeroThinQ A9 Kompressor+ és a forradalmi újdonságot jelentő töltőállomás új szintre emeli a tisztaságot és a kényelmet” mondta Lyu Jae-cheol, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Ez a meggyőző takarítókészülék része az LG azon küldetésének, hogy az otthonokat még higiénikusabbá tegye.”

A termékek elérhetősége régiónként eltérő lehet. A CordZeroThinQ A9 Kompressor+ és a töltőállomás az LG virtuális kiállítótermében, a január 11-én kezdődő CES 2021 kiállításon debütál. 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!